Skandináv országokban a takarítók is bmwvel járnak? Azokban az országokban tényleg dőzsöl minden réteg?
Ez kábé olyan hír amikor a külföldiek megkérdezik tőlem amikor megtudják, hogy magyar vagyok, hogy
- és tényleg mindig sorban álltok, hogy a jegyre kaphassatok tejet és kenyeret???
Vagy
- és nálatok van olyan, hogy tévé??X-Box??
Na ilyen a te kérdésed is. Miért járnának BMW-vel a takarítók?? Ne viccelj már! Sok embernek kocsija sincs, nem hogy Bmw.. Lehet neked az is meglepő lesz amit írok, de hajléktalanok is vannak....
Dániában élek, láttam dolgokat...és itt is vannak sorok amikor adják a munkanélküli segélyt..
Nekem van egy szomszédom,ő kb. 2000 ercsit kap Ácsként melózik.8 általánosa nincsen meg neki.
Mondjuk ebből a pénzből megélsz normálisan de nem fogsz dőzsölni ahhoz kell egy minimum 4000 euró nettó.
Azért az, hogy jobban élnek, még nem jeleti azt, hogy a takarító is BMW-vel jár. Stockholmi random utcakép:
Ha körbeforgatsz: 3-as Golf, régi Megane, régi Peugeot, S40 MK1 Volvo, Skoda Fabia (ez mondjuk az újabb), F Astra... Munkanélküliség alig van, szóval nem a hajléktalanok járnak ezekkel sem. Ha nem lenne tisztaság a parkban, a szocreál épületről még akár azt is mondanám, hogy Budapesten járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!