Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Your 10 euros facebookoon...

Your 10 euros facebookoon szerintetek kamu?

Figyelt kérdés

Van ez az oldal facebookoon akik állítólag ha befektetsz 3000 ftot akkor megduplázzák egy hónap alatt, ha hívsz másokat is akkor többet kapsz kicsit piramis játék , arányban forgatják meg. Egyik haverom kipróbálta és egy hónap múlva megkérdezték tőle hogy szeretné e hogy a 6000 ftot kiutalják (ki-befizetes western unionon keresztül) vagy visszaforgatja e? Ő vissza forgatta tehát utalás nem történt de ha kérte volna kíváncsi vagyok ki utalták e volna... Skóciában élő magyarok azt mondják és arannyal foglalkoznak nem rég óta pár hónapja.

Az egész lehúzásnak tűnik a hülye se menne bele.. De 3000 Ft nem sok pénz ennyit megér egy próba. Ha nem kamu a kkor most vasárnap 12-en 3000 ből 24000 lesz.

Szerintetek?

2015. ápr. 8. 09:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

'De 3000 Ft nem sok pénz ennyit megér egy próba. '

Na PONT ezt a lenyege, hogy sok embertol szedjenek be kis osszegeket, hogy ne legyen belole nagyobb botrany. Piramisjatek, semmi mas. Ha mukodne, senki nem dolgozna, csak 'forgatna a penzt' aranyban. Te sem gondolhatod ep esszel, hogy 1 honap alatt 100%-os, rendszeres nyereseget lehet elerni, foleg nem aranybol. Ha felesleges az a 3000 forintod, add inkabb a Maltai Szeretetszolgalatnak vagy a foti Gyermekfalunak.

2015. ápr. 8. 09:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Nincs felesleges pénz.. De a több pénz ígéretével bele bele megy ilyesmikbe az ember és mivel a haveromnak már egyszer kiutalták volna csak vissza forgatta ezért tettem én is egy próbát
2015. ápr. 8. 09:59
 3/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Nézz utána annak, hogy mi a pilótajáték, és mik az esetleges hátulütői egy olyan befektetésnek, ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.
2015. ápr. 8. 10:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Nyilván ez a beetetés. Nem utalták volna ki a haverodnak se, csak azt mondták.

Ha ilyen hülye vagy, akkor utald el nyugodtan, de mondj is le róla azzal a lendülettel. Ne várj vissza semmit!

Tényleg jobban járnál, ha inkább egy menhelyet támogatnál, nem csalókat... Ha már úgyis pénzt akarsz kidobni az ablakon. Legalább jó helyre menne...

2015. ápr. 8. 11:06
 5/9 A kérdező kommentje:

Ez mind igaz.. De most valljuk be azért mindenki örülne ha véletlenül mégis bejönne.. Van egy mondás aki nem mer az nem nyer

Én munka mellett foglalkozom a lyonessel aki nekem megmutatta haverom 21 éves és 1 milliót csinál belőle. Erre is mindenki azt mondja piramis játék pedig rohadtul nem. Azért mondják mert nem értenek hozzá és egyszerűbb azt mondani amit mindenki..

2015. ápr. 8. 11:25
 6/9 anonim ***** válasza:

"Azért mondják mert nem értenek hozzá és egyszerűbb azt mondani amit mindenki.."

Akkor szerencse, hogy te értesz hozzá. Sok sikert kívánok.

2015. ápr. 8. 11:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Most nem erre gondoltam a lyonessre
2015. ápr. 8. 11:34
 8/9 anonim ***** válasza:

A lyoness se teljesen tiszta, de ott legalabb van termek, am utan jutalekok vannak. Ez, amirol most kerdezel, totalis atveres. De hajtogasd csak, hogy biztos van benne valami, hatha megis te leszel az egyetlen 'szerencses', aki nyer rajta.

Idiota...

2015. ápr. 8. 19:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi viszont te is. Nem minősítést kértem hanem véleményt
2015. ápr. 9. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!