14 évesen mehetünk a barátnőmmel oviba dolgozni nyáron?
Figyelt kérdés
én júliusba töltöm be a 15-öt a barátnőm szeptemberbe és szeretnénk nyáron a falunkba lévő ovodába dolgozni..szerintetek lehetne?2015. ápr. 7. 16:05
2/5 anonim válasza:
Még 34 évesen se, ha nincs ilyen irányú végzettséged....
3/5 anonim válasza:
Amúgy 15 éves korodtól dolgozhatsz nyáron, szülői bele egyezéssel. 16-tól egész évbe. De ez nem úgy megy ahogy te elképzeled. Ennek a rendje az hogy regisztrálsz egy diákszövetkezethez, hogy szeretnél munkát, és ha szerencséd van akkor kiközvetítenek valahova. De ilyen szórólapozás meg kukoricacímerezésnél komolyabbra ne számíts. Óvodába meg nem szoktak diákokat foglalkoztatni. Hülyén is nézne ki hogy ott a gyerekekkel gyerekek foglalkoznak....
4/5 anonim válasza:
Nincs nyáriszünet az oviban? Vagy a mászókákat akarnátok felújítani?
5/5 anonim válasza:
Ezt az óvoda vezetőjétől kellene megkérdezni. Faluban sok olyan dolgot meg lehet oldani, amire a városban rögtön nemet mondanak. Szerintem próbáljátok meg. Nekem az a tapasztalatom, hogy minél kisebb a falu, annál több minden lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!