Szerintetek 6-7 nap után kicserélik a labdát?
Elsején vettem egy amerikai foci labdát a SportsDirectben, akkor viszont még nem tűnt fel, hogy hibás a labda.
A labda hibája: [link]
Szerintetek kicserélik majd?
Nem látod, hogy rosszul illeszkednek az oldalak? Szimmetrikusnak kéne lenni, így nem hiszem hogy olyan jól repül a labda ahogy kéne neki. (a másik oldalán meg jól illeszkednek az oldalak)
Így kéne kinéznie: [link]
Jó hát honnan tudtam volna :)
Amúgy ha jól tudom 8 napon belül vissza KELL venni, még akkor is ha hibátlan lenne. Így meg pláne.
#4: Rosszul tudod, minőségi kifogás híján a bolt nem köteles visszavenni árút ( sem 8 napon belül, sem 3, sem 3 munkanap, egyszerűen nincs ilyen jogszabály). Az pedig, hogy a vonalak nem illeszkednek, személyes meglátásom szerint nem minőségi hiba. Továbbá egy futball labdára sem vonatkozik semmilyen általános jótállás vagy szavatosság, így még minőségi hiba esetén sem köteles ezt vissza venni a bolt. ( Vagyis nem tudom, mennyire drága egy ilyen cucc... 10 ezer forint felett kell rá vállalnia a forgalmazónak jótállást, az alatt nem.)
( A kötelező jótállás körébe tartozó árucikkek: [link] , az oldal alján...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!