A vaterán hogy lehet privát üzeneteket írni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 4. 21:16
1/16 anonim válasza:
Sehogy.
Max annyit tud tenni a címzett, hogy utólag beállítja, hogy ne látszódjon a terméklapon. De abszolút privát üzenetet nem tudsz írni neki.
2/16 A kérdező kommentje:
Akkor hogy adjam meg neki a számom meg ilyenek?
2015. ápr. 4. 21:22
3/16 anonim válasza:
megveszed a terméket, és megkapod a másik fél elérhetőségét. pl e-mail cím, majd azon megbeszélitek, hogyan tovább.
4/16 anonim válasza:
A vatera oldalán sehogy.
Ha leütöd/megnyered a terméket, akkor megkapod e-mailben az elérhetőségeit és majd emailen vagy telefonon megbeszélitek a dolgokat.
Amúgy tényleg nem bántásképpen írom, de nem ártana elolvasnod a vatera leírását, mert ezek szerint az alapvető működésével sem vagy tisztában.
5/16 A kérdező kommentje:
Hát elég hülye oldal
2015. ápr. 4. 21:27
7/16 A kérdező kommentje:
Én ezt most nem értem. Mit csináljak? Már mondtam neki hogy kell a termék.
2015. ápr. 4. 21:39
8/16 anonim válasza:
Regisztrálj be (vagy jelentkezz be) a vaterán és üsd le. Vagy ha nem fix áras, akkor licitálj.
9/16 A kérdező kommentje:
Hogy üssem le?
2015. ápr. 4. 21:48
10/16 anonim válasza:
Linkeld be lécci a terméket, úgy egyszerűbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!