Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Törvényes e hogy egy személyt...

Törvényes e hogy egy személyt 18:15 percig dolgoztatnak és csak egy nap szabit kap az illető és 3:15 kor hajnalba ér haza?

Figyelt kérdés

Én tesóm azt mondta hogy 16 óra munka után a törvény úgy szól hogy 2 nap pihenő és ki kell fizetni azt a 2 napot is , ez igaz?

Fenyegetést kapott a párom ha valaki haza megy a munkahelyről míg nem végeztek a feladattal ki van rugva mindenki! ÉS mindenkit főnök csoportvezető nélkül hagytak ott 5-6 embert.Egész végig egyedül dolgoztak a fönökök meg haza mentek aludni. De engem nagyon idegesít ez az egész hogy ilyenkor mit lehet tenni simán fel lehet e őket ezért jelenteni? Tanácsokat várok . Nyilván tudom hogy új munkahely meg stb. De ezek azt érdemelnék hogy fel legyenek jelentve és csak fizessenek.. Nem az első ilyen eset.

2015. ápr. 3. 18:36
 1/1 A kérdező kommentje:
Mivel ingerült vagyok elnézést a helyesírási hibákért tuti teli van velük.
2015. ápr. 3. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!