Milyen hitel (ek) keseriti (k) meg az életed? A fizetése nem okoz gondot?
Nekem "csak" a diàkhitel, szerencsére, birom fizetni...Jol is néznénk ki ha nem :D
nektek?
Sztem Te nagyobb szarban vagy diákhitel miatt, mint más :D
Csoki
kettőnknek a párommal lakáshitel, két személyi kölcsön (csak így tudtuk kifizetni a lakást) autóhitel, diákhitel
nem volt gáz, csak mióta duplájára emelkedtek a részletek, mert persze a diákhitel kivételével minden svájci frankban van - de nem sírok, mi ugrottunk bele nyakig a szarba, nem gondolkodtunk előre - szerencsére még így is ki tudjuk fizetni, bár nehezen
Hááát nekem van egy jelzáloghitelem havi 65.000.-
egy személyi kölcsönöm havi 16.000.-
egy kártyahitelem havi 23.000.-
és még egy személyi kölcsönöm havi 15.600.-
ja meg a rezsi.....
+2 gyerek.
Mielött valaki elítélne a sok kölcsön miatt sajnos az egyik hozta a másikat.
Egy régi családiházban lakok ahol tetőt kellett cserélni + egy szoba kellett az egyik gyereknek mert csak 1 és fél szobás volt.
Aztán elfogyott a pénz a ház meg félbe maradt,kellett egy másik kölcsön.
Aztán vizsgáztatni kellett a kocsit arra ujjabb kölcsön.
Aztán itthagyott az élettársam,akkor jött még egy kölcsön +a kocsit is vitte.
Jött a karácsony meg a számlák..stb.
Aztán lett egy barátom de neki nem volt munkahelye:(aztán dolgozott éjjeliőrként és szartak kifizetni...
A számlák meg jöttek...
Az anyukámék segítettek meg a testvérem és most kezdjük összeszedni magunkat.
A 2 gyermekem az apjukhoz költözött mert ő meg tudja adni nekik a biztos anyagi hátteret és megunták,hogy nekem nem telik erre-arra....pl.nyaralásra...
Elkeserítő...
Nem könnyű...és jó lenne valami fekete meló mert megszünt a munkahelyem de még van 5 hónap felmentési időm addig tudnék valamit dolgozni csak nem bejelentve,különben nem kapom meg a végkielégítést amit meg vissza kell adnom anyukámnak.
Szóval....csak röviden ennyi...
Nyaralni kb.5 éve nem voltam.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!