Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen hitel (ek) keseriti...

Milyen hitel (ek) keseriti (k) meg az életed? A fizetése nem okoz gondot?

Figyelt kérdés

Nekem "csak" a diàkhitel, szerencsére, birom fizetni...Jol is néznénk ki ha nem :D

nektek?

2010. febr. 18. 16:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%

Sztem Te nagyobb szarban vagy diákhitel miatt, mint más :D

Csoki

2010. febr. 18. 16:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmilyen hitelünk, kivéve még 30 ezer ft-nyi kamatmentes önkormányzati kölcsön, havi 4 ezer ft-jával, a lakáson.
2010. febr. 18. 16:33
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
Miért lenne szarban? Ha nincs munkája akkor a minimálbér 6%-át kell fizetnie. Azt egy csöves kiperkálja.
2010. febr. 18. 16:34
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Nekem van egy diákhitelem, ami eredetileg 3600 forint volt tavaly, én erre azt mondtam, hogy legyen kerek 5000 a havi utalás. Erre decemberben kaptam egy levelet, hogy felemelték 9600 forintra. Indoklás nincs, a fizetésem kb. 5000 forinttal lett több... Ezen kívül van egy személyi kölcsönöm, amit még 2 évig fizetek. Az havi 10000-ről indult, most már 16000-nél tart. Még ki tudom fizetni, de júliusban szülök, szerintem akkor már lesznek gondok. Ja és természetesen ezek mellett még a szokásos számlák, napi megélhetés.
2010. febr. 18. 16:35
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem a lakáshitel. Ugyan már diákhitel. Tört összeg egy hónapban, a lakáshitel mellett is meg kell élni fizetni kell a számlákat, enni kell stb. Szerencsére azért tudjuk fizetni
2010. febr. 18. 16:45
 6/13 anonim ***** válasza:
Inkább nem sorolom.:(((
2010. febr. 18. 16:49
 7/13 anonim ***** válasza:

kettőnknek a párommal lakáshitel, két személyi kölcsön (csak így tudtuk kifizetni a lakást) autóhitel, diákhitel

nem volt gáz, csak mióta duplájára emelkedtek a részletek, mert persze a diákhitel kivételével minden svájci frankban van - de nem sírok, mi ugrottunk bele nyakig a szarba, nem gondolkodtunk előre - szerencsére még így is ki tudjuk fizetni, bár nehezen

2010. febr. 18. 16:54
 8/13 anonim ***** válasza:
Voltak.Szerencsére ma már semmi hitelünk nincs,hisz az összeset kifizettük...Így most élvezzük,hogy nem kell semmire + fizetni...
2010. febr. 18. 17:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Nincs hitelünk, örülünk! :-)
2010. febr. 18. 17:07
 10/13 anonim ***** válasza:

Hááát nekem van egy jelzáloghitelem havi 65.000.-

egy személyi kölcsönöm havi 16.000.-

egy kártyahitelem havi 23.000.-

és még egy személyi kölcsönöm havi 15.600.-

ja meg a rezsi.....

+2 gyerek.

Mielött valaki elítélne a sok kölcsön miatt sajnos az egyik hozta a másikat.

Egy régi családiházban lakok ahol tetőt kellett cserélni + egy szoba kellett az egyik gyereknek mert csak 1 és fél szobás volt.

Aztán elfogyott a pénz a ház meg félbe maradt,kellett egy másik kölcsön.

Aztán vizsgáztatni kellett a kocsit arra ujjabb kölcsön.

Aztán itthagyott az élettársam,akkor jött még egy kölcsön +a kocsit is vitte.

Jött a karácsony meg a számlák..stb.

Aztán lett egy barátom de neki nem volt munkahelye:(aztán dolgozott éjjeliőrként és szartak kifizetni...

A számlák meg jöttek...

Az anyukámék segítettek meg a testvérem és most kezdjük összeszedni magunkat.

A 2 gyermekem az apjukhoz költözött mert ő meg tudja adni nekik a biztos anyagi hátteret és megunták,hogy nekem nem telik erre-arra....pl.nyaralásra...

Elkeserítő...

Nem könnyű...és jó lenne valami fekete meló mert megszünt a munkahelyem de még van 5 hónap felmentési időm addig tudnék valamit dolgozni csak nem bejelentve,különben nem kapom meg a végkielégítést amit meg vissza kell adnom anyukámnak.

Szóval....csak röviden ennyi...

Nyaralni kb.5 éve nem voltam.....

2010. febr. 18. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!