Törölhetik emiatt a regisztrációmat a Munkaügyi Központban?
ha van rajta határidő addig mindenképp menj el, ne adj okot nekik arra hogy töröljenek a rendszerből.
ha máshol nem tudsz dolgozni akkor ezt mindenképp vállald el ha jövőre kapni akarsz pénzt, mert tanfolyamra nem biztos hogy bekerülsz
Hát nem úgy látom, mnt aki egyáltalán annak örül, hogy kapott egy lehetőséget, már kifogásokat keresel, hogy miért nem mész el.
Pedig munkanélküli vagy egy fillér nélkül- lehet, hogy ez egy korrekt ajánlat lenne, de sosem derül ki, ha arra sem veszed a fáradtságot, hogy elmenj oda.
Én ezt valahol nagyon felháborítónak tartom.
Egyébként ha neted van, ugyan mennyiből tartana a környéket a térképen és a műholdas/fotós módban csekkolni a googlemaps-on?
A pontos címet is megmutatja a rendszer és az épület fotóját is láthatod.
Azért ne haragudj, de a végzettségeid/tapasztalatod alapján azért el lehetne tudni dönteni, hogy banki ügyintézőnek hívhatnak-e vagy eladónak- ne nevettess már, hogy BÁRMI lehet.
Egyébként nem vagy kíváncsi?
Nem lenne jó megragadni ezt a lehetőséget?
Ez nem túlparázás, hanem szimpla lustaság, ami számomra borzasztóan ellenszenves.
Pedig 5-nek nagyon is igaza van.
Amikor regisztráltál, milyen munkaköröket jelöltél meg, amiket keresel? Milyen végzettséged van?
Azért nem hiszem, hogy ennyire trehányak lennének.
Neked meg ennyire nem kell a munka????
Utolsó válaszoló vagyok.
A véleményünket kérdezted, nekem ez volt a véleményem és veled ellentétben kulturáltan, normálisan fogalmaztam meg és még ötletet is adtam.
Sem felfuvalkodott nem vagyok, sem lekezelő.
Továbbra is fenntartoma véleményemet, hogy ha ÉN munkanélküli lennék és olyan sanyarú helyzetben lennék, hogy nulla forintból, mások jóindulatára hagyatkozva kellene élnem, akkor bizony MINDEN lehetőséget megragadnék a jobb élet, az önállóság felé vezető úton- akkor is, ha ezzel a "tanult és elegáns" stílusoddal biztosan nem valamilyen magasan kvalifikált, jól jövedelmező munkára kérnének fel.
Akkor is mennék, ha eladói vagy takarítói állás lenne, mert az is több és jobb, mint a semmi, a kiszolgáltatottság és a siránkozás.
Érdekes vagy azért, most már rögtön minden bajod van, sajnálatos módon beteg vagy stb.- csak ezt a kérdés kiírásakor "felejtetted el" megemlíteni.
Egyébként tökéletesen hidegen hagy, hogy akarsz-e dolgozni vagy továbbra is ellátás nélkül tengődsz.
Az ötletet, jószándékot pedig SZÍVESEN (tudom, tudom, a te köreidben ez nem szokás- nos azon is érdemes lenne elgondolkodni, ha ismeretlennel, látatlanban ilyen durva vagy, akkor milyen benyomást tennél egy állásinterjún :)
Azért sok sikert, egyszer talán csak sikerül.
-mivel nincs nyelvvizsgám ezért a diplomámat sem kapom ki, így sima érettségivel regisztráltak.
-uccsó: a "nem tudok elmenni"ebben írtam.de képzeld ma bemegyek csak még nem tudom hogyan. meglehet olykor otromba vagyok,de legalább nem próbálom meg magam bálkirálynőnek beállítani, mint te teszed. Vmi tutira nincs rendben az egóddal. de csak hogy tudd, egyazon ember képes kultúráltan,illetve állat módjára is viselkedni, ha akar. mindenkiben benne van. de ha te azt mondod hogy én egy lusta nyavalygó hozzá nemértő kutúrálatlan személy vagyok, az bizonyára ugy is van, de te biztosan jobb vagy hisz már látatlanbol null információval is rögtön tudod mit hogyan kéne csinálnom. öregem bárcsak te lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!