Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Törölhetik emiatt a regisztrác...

Törölhetik emiatt a regisztrációmat a Munkaügyi Központban?

Figyelt kérdés
kaptam egy levelet tőlük állásajánlat érkezéséről melyben az áll, hogy jelenjek meg az alábbi címen xy és utána tájékoztassam a levelet küldő ügyintézőt a döntésről( ez egy vicc, mintha lenne választásom??). Címen kívül más nincs megadva, az is olyan hogy az alapján nem tudom megállapítani hova is kéne mennem(ez nem vicc). Tehát mivel nincs pénzem feltölteni a telomat így írtam emailt nekik már másfél napja,hogy adjanak egy pontosabb címet, esetleg nevet. arrol nem is beszélve hogy ilyen hogy közvetítői lap stb semmit nem kaptam csak a levelet. de eddig semmi válasz.bemenni nem tudok.amugy nem kapok semmiféle járadékot a munkaügyiből csak regizve vagyok, tehát "anyagi káruk" belőlem igazán nem származik. de mivel tanfolyamra jelentkeztem, rosszul leszek ha emiatt törölnek meg a tb támogatásomhoz is kell a munkaügyi regisztráció. vagy lehet h magasogyrol lesz....k, hogy elmegyek e arra a címre vagy sem???lehet tulparázom vagy jogosan aggódom?szerintetek?

2015. márc. 31. 23:10
 1/9 anonim ***** válasza:

ha van rajta határidő addig mindenképp menj el, ne adj okot nekik arra hogy töröljenek a rendszerből.

ha máshol nem tudsz dolgozni akkor ezt mindenképp vállald el ha jövőre kapni akarsz pénzt, mert tanfolyamra nem biztos hogy bekerülsz

2015. márc. 31. 23:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy "címen kívül más nincs megadva, az is olyan, hogy az alapján nem tudom megállapítanom, hova is kéne mennem..." ??
2015. márc. 31. 23:23
 3/9 A kérdező kommentje:
valóban csak egy címet adtak...sem üzlet vagy személy envet sem időpontot...ami a címet illeti-azt nem akarom nyilvánossá tenni-de rosszul voltam mikor megláttam.lényeg hogy azon a környéken a házszámok szorványosak , egy szám alatt(csak valószínűsítem hogy az az épületsor az, mert nincs ráírva házszám) többfajta üzlet is van: fodrászat, bank, éelmiszerbolt, egymás mellet egy rakásra ás nem tudom hova is menyjek.esküszüm hogy nem vagyok totál zakkant ...komolyan nem lehet megtalálni, így nem segít hogy csak egy címet adtak.szeritnem elég gáááz
2015. márc. 31. 23:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Kérd meg a tesód/szülő/párod/gyereked/barátod/szomszédot, bárkit, hogy hagy hívd fel a Munkaügyi Központot, hogy ennek utána tudj kérdezni, ha nem tudsz bemenni hozzájuk és/vagy nem tudod feltölteni a telefonodat.
2015. ápr. 1. 00:08
 5/9 anonim ***** válasza:
53%

Hát nem úgy látom, mnt aki egyáltalán annak örül, hogy kapott egy lehetőséget, már kifogásokat keresel, hogy miért nem mész el.

Pedig munkanélküli vagy egy fillér nélkül- lehet, hogy ez egy korrekt ajánlat lenne, de sosem derül ki, ha arra sem veszed a fáradtságot, hogy elmenj oda.

Én ezt valahol nagyon felháborítónak tartom.

Egyébként ha neted van, ugyan mennyiből tartana a környéket a térképen és a műholdas/fotós módban csekkolni a googlemaps-on?

A pontos címet is megmutatja a rendszer és az épület fotóját is láthatod.

Azért ne haragudj, de a végzettségeid/tapasztalatod alapján azért el lehetne tudni dönteni, hogy banki ügyintézőnek hívhatnak-e vagy eladónak- ne nevettess már, hogy BÁRMI lehet.

Egyébként nem vagy kíváncsi?

Nem lenne jó megragadni ezt a lehetőséget?

Ez nem túlparázás, hanem szimpla lustaság, ami számomra borzasztóan ellenszenves.

2015. ápr. 1. 10:05
 6/9 A kérdező kommentje:
utolsó....annyira bírom az ilyen lekezelő felfuvalkodott embereket , akik annyira el vannak telve maguktol hogy nem látnak tovább az orruknál sem.de csak hogy tudd igén megnéztem műholdason is...miután már személyesen is elmentem.hagy tudjam már én jobban, nem pedig egy vadidegen látatlanban. kötőhártya gyulladásom miatt nem mászkálok, ami meg a telot illeti-családom anyagi helyzetéről meg aztán végképp fogalmad sincs.....meg amugy is nem is értem az ilyenek egyáltalán minek kommentelnek. abban leled örömöd, hogy másokat kioktatsz meg minősítesz, ettől többnek érzed magad talán...maradj magadnak.
2015. ápr. 1. 10:33
 7/9 anonim ***** válasza:
22%

Pedig 5-nek nagyon is igaza van.

Amikor regisztráltál, milyen munkaköröket jelöltél meg, amiket keresel? Milyen végzettséged van?

Azért nem hiszem, hogy ennyire trehányak lennének.

Neked meg ennyire nem kell a munka????

2015. ápr. 1. 10:42
 8/9 anonim ***** válasza:
44%

Utolsó válaszoló vagyok.

A véleményünket kérdezted, nekem ez volt a véleményem és veled ellentétben kulturáltan, normálisan fogalmaztam meg és még ötletet is adtam.

Sem felfuvalkodott nem vagyok, sem lekezelő.

Továbbra is fenntartoma véleményemet, hogy ha ÉN munkanélküli lennék és olyan sanyarú helyzetben lennék, hogy nulla forintból, mások jóindulatára hagyatkozva kellene élnem, akkor bizony MINDEN lehetőséget megragadnék a jobb élet, az önállóság felé vezető úton- akkor is, ha ezzel a "tanult és elegáns" stílusoddal biztosan nem valamilyen magasan kvalifikált, jól jövedelmező munkára kérnének fel.

Akkor is mennék, ha eladói vagy takarítói állás lenne, mert az is több és jobb, mint a semmi, a kiszolgáltatottság és a siránkozás.

Érdekes vagy azért, most már rögtön minden bajod van, sajnálatos módon beteg vagy stb.- csak ezt a kérdés kiírásakor "felejtetted el" megemlíteni.

Egyébként tökéletesen hidegen hagy, hogy akarsz-e dolgozni vagy továbbra is ellátás nélkül tengődsz.

Az ötletet, jószándékot pedig SZÍVESEN (tudom, tudom, a te köreidben ez nem szokás- nos azon is érdemes lenne elgondolkodni, ha ismeretlennel, látatlanban ilyen durva vagy, akkor milyen benyomást tennél egy állásinterjún :)

Azért sok sikert, egyszer talán csak sikerül.

2015. ápr. 1. 10:43
 9/9 A kérdező kommentje:

-mivel nincs nyelvvizsgám ezért a diplomámat sem kapom ki, így sima érettségivel regisztráltak.

-uccsó: a "nem tudok elmenni"ebben írtam.de képzeld ma bemegyek csak még nem tudom hogyan. meglehet olykor otromba vagyok,de legalább nem próbálom meg magam bálkirálynőnek beállítani, mint te teszed. Vmi tutira nincs rendben az egóddal. de csak hogy tudd, egyazon ember képes kultúráltan,illetve állat módjára is viselkedni, ha akar. mindenkiben benne van. de ha te azt mondod hogy én egy lusta nyavalygó hozzá nemértő kutúrálatlan személy vagyok, az bizonyára ugy is van, de te biztosan jobb vagy hisz már látatlanbol null információval is rögtön tudod mit hogyan kéne csinálnom. öregem bárcsak te lennék.

2015. ápr. 1. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!