Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebay-en kéri tőlem a vásárló...

Ebay-en kéri tőlem a vásárló a tracking number-t, de az nincs. Mit írjak neki? Félek, hogy letagadja a csomag érkezését, ha nem írok tracking number-t!

Figyelt kérdés

Aukcióval adtam el valamit kb. 1 ezer Ft-ért, ezért a posta díjba nem fért bele a nyomkövetés. Félek, hogy letagadja a levél megérkezését, ha megtudja, hogy nincs tracking number, mivel még soha nem fordult elő, hogy bárki is kérte volna ezt tőlem.

Mit mondjak neki, hogy nehogy visszakérje az árát?

(Nekem ezer Ft is pénz, azért agyalok ezen...)

2015. márc. 25. 14:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%

Fogalmad sincs milyen korulmenyek kozott elnek, vagy hogy milyuk van milyuk nincs de mivel kinaiak felhatalmazva erzed magad, hogy meglopd oket?

Kelj fel a monitor elol, faradj be legyszives a furdoszobaba, allj a tukor ele es kopd le magad!!!

Tudod 'ahogy fent ugy lent', vagyis a sors majd kuld egy hozzad hasonlo tolvaj hitvany embert, aki majd jol kilopja a szemed mert o ugy fogja gondolni, hogy te megadtad neki a lehetoseget! Csak majd ne lepodj meg!

2015. márc. 27. 17:57
 12/13 A kérdező kommentje:

Halljátok, idióta ez a vásárló, akinek elküldtem ezt a szóban forgó dolgot!! Volt már valakivel ilyen? -->

A profilja szerint South Korea-ban él, de vásárlás után egy USA-beli postázási cím jelent meg. Ezért ráírtam egy üzenetet, hogy az az USA cím megfelelő, küldhetem-e oda a vásárolt dolgot?

Válaszolt, hogy igen, az USA címére küldjem. 1-2 nappal később feladtam postán.

Eltelt 4-5 nap, hogy adjam meg a tracking number-t. Ugye erről beszéltünk itt a kérdésben. Én megírtam neki, hogy nincsen és hogy innen Magyarországról nagyon drága lenne nyomkövetéssel feladni, és nem fért volna bele a free shipping-be.

Erre visszaír, hogy OMG, ő nem tudta, hogy én Hungary-ban lakom (amúgy profilomban az a borító és ki is van írva és az üzenetváltásnál is láthatja a Location-t), és hogy feladtam-e már, mert megakarja változtatni a címet, mivel ő most South Korea-ban lakik.

Most ez mi?? Mutattam neki egy print screent arról, h korábban azt írta az USA-ba küldjem neki.

Na az ilyenektől kapok frászt, remélem a saját hibáját nem keni rám egy negatív feedback-kel. :(

2015. márc. 27. 22:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Mivel van bizonyítékod arról, hogy arra a címre küldd a csomagot, így azért egy szava sem lehet.

Amúgy én nagyon sok mindent rendeltem már Ebayről, és 1-2 kivételével mind tracking number nélkül jött. SOHA, EGYSZER SEM kértem vissza semminek az árát úgy, hogy megkaptam a csomagot. Megköszöntem és 5 csillagra értékeltem az eladót. Egyetlen egyszer kértem újraküldést, amikor nem kaptam meg, amit vettem, de akkor sem a pénzt kértem vissza. És szerintem ez így lenne a normális....

2015. márc. 27. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!