Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol lehet szegeden Pillangókés...

Hol lehet szegeden Pillangókést venni?

Figyelt kérdés

Olyat szeretnék ami 8cm pengehossz alatt van.

Nem vagyok már gyerek (28), ilyen hozzászólásokat hogy nem nekem való kérlek ne írjatok.

Azért akarok 8cm alattit mert ha esetleg nálam lenne és megfognának, ne büntessenek meg.

Természetesen nem önvédelem céljából venném, egyszerűen csak akarok egyet, mert mégis különleges.

(Military shop Szegedben csak 10centis van)

Köszönöm!

2015. márc. 23. 15:43
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Akarsz egyet mert különleges. Különleges mondjuk kitenni a polcra vagy a vitrinbe hogy ott jól el legyen. Azért meg miért büntetne a rendőr? Ja hogy te hordani akarod hogy a zsebedbe legyen különleges, persze szigorúan nem önvédelemre meg semmi rosszaságra. A haveroknak akarsz vele frenkizni hogy neked ilyened van vagy mi? Ahhoz képest hogy 28 éves vagy ez inkább a 14 éves színvonal. Ezért én még is csak azt mondanám: Nem neked való.
2015. márc. 23. 15:51
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az értelmetlen hozzászólást!

Adtam is egy lepontozást.

Várom a további, remélhetőleg értelmesebb hozzászólásokat.

2015. márc. 23. 16:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Max.valami kínai szutyok bolt. A 8 cm-es ritka.

Innen rendelhetsz:

[link]

[link]

2015. márc. 23. 16:28
 4/7 A kérdező kommentje:

Hu, azért 74 ezer forintot nem adnák ki érte :D

Legvégsőbb esetben is maximum 15-öt, de sajnos nem keresek olyan jól így lehet még annyit se.

Egyébként a pont 8centis még legális?

2015. márc. 23. 16:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen a 8 cm a határ,de az első linken van olcsóbb is.
2015. márc. 23. 18:20
 6/7 anonim ***** válasza:
tudtommal a pillangókés mérettől függetlenül közbiztonságra különösen veszélyes eszköz. ugyanúgy mint a rugós kés.
2015. márc. 23. 19:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem KKVE!!!!
2015. márc. 23. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!