Lehet bajom belőle ha helyi boltban, személyesen megrendelt műszaki cikket (LCD TV) nem veszek át?
Nem lehet belőle bajod, viszont ha egy kis emberség szorult beléd akkor nem okozol nekik kárt (megrendeltetsz velük egy árut ami majd rajtuk marad).
Privát vélemény:
Helyedben bemennék, és kérném az árut. Ha nem tudják kínálni (mert meg sem rendelték még), akkor lemondanám a rendelést, majd megvenném ott, ahol találtam.
Ha megérkezett az áru, akkor bizony átvenném, annak ellenére, hogy rosszabb garanciális feltételekkel jött (és legközelebb előbb néznék körül a piacon, és másodszor rendelnék csak).
Kérdezz rá, tudják-e biztosítani ugyanazokat a feltételeket ( vagy akár jobbakat ), mint a másik üzlet ? Ha igen marad a rendelés, ha nem, lemondod.
Én is jártam hasonlóan.Még azt az engedményt is megadtam, hogy csak elfelezzük a különbséget, de nem mentek bele.Megköszöntem a fáradozásukat, lemondtam a rendelést, megvettem a másik boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!