PayPal-en rendelt dolgokat milyen módon szállítják ki?
Figyelt kérdés
2015.03.07-én vettem valamit egy külföldi oldalról PayPal-en keresztül de még nem érkezett meg. A PayPal számlámra nem tettem pénzt hanem a hitelkártyámról vonta le azt. A PayPal fiókomat még csak ma aktiváltam. Szóval a pénzt levonta de fogalmam sincs mikor érkezik meg a szállítmány és hogy milyen módon.2015. márc. 20. 17:39
1/4 anonim válasza:
Szerinted közülünk van valakinél a csomagod? Nem? Hát, kinél lehet? Gondolkozzunk! Áh! Lehet, hogy az eladónál, nem? Miért nem őt kérdezed? Vagy arra gondolsz, hátha olvassa ő is a gyakorit?!?
2/4 anonim válasza:
"egy külföldi oldalról" a külföldi oldalon keresd a megoldást. Ha kínából rendeltél valamit, akkor az még idő. még vagy 10 nap. De ha olyan értékes, kapsz tracking numbert, és követheted az útját.
3/4 anonim válasza:
A csomagot nem a PayPal-en rendelted, hanem azon keresztül fizetted ki. Az eladó tudja, hogy mikor adta fel. Ha postán jön, mondjuk Kínából, akár egy hónapig is eltarthat, mire ide kavarodik. Ha futár hozza, akkor kaptál egy tracking ID-t, aminek segítségével nyomon követheted.
4/4 A kérdező kommentje:
rendben van köszönöm a válaszokat
2015. márc. 21. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!