Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ukrajna-Magyarország /Beregsur...

Ukrajna-Magyarország /Beregsuránynál/ határán átlépve legálisan mennyi jövedéki terméket lehet áthozni? Részletesen ha lehetséges!?

Figyelt kérdés

Gondolok itt:

-benzin kannában?

-üdítő? hány zsugor?

-mennyi doboz cigi?

-édesség hány csomag?

Köszönet a segítségért

2010. febr. 16. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Cigiből 200 szálat, ami kb 1 karton.

[link]

2010. febr. 21. 01:18
 2/8 anonim ***** válasza:

cigiből inkább 2 doboz.

benzin kannában 10 liter, amit aztán le kell vámoltatni.

a szeszes ital túristákra vonatkozik és nem rád aki minden nap kijár igy nem tudom.(ezt egy vámostól kaptam meg..)

jah és ezek személyes tapasztalatok

2010. febr. 21. 14:26
 3/8 anonim válasza:

Sziasztok!

Csokit édességet vagy 2kg-ot, mosóport 1/fő 9kg-os.

De nemrég emelték az árakat...!

üdv

Janó

2010. febr. 21. 18:47
 4/8 anonim válasza:

Üzemanyag: a kocsidat teletankolhatod + 10 litert kannában amit le kell vámoltatni a határon ( ez körülbelül 30 percet vesz igénybe és még itthon kell venned azt a papírt (bármelyik nagyobb papírírószerben lehet) amit ott kel kitölteni, mert ők nem adnak.

Üdítő: 2 zsugor/fő (afelett már basztat a vámos) De amúgy a colát figyelik jobban, mert azt éri meg hozni (170ft/2l; pepsi coca).

Cigi: 40szál/fő cigaretta, azaz 2 doboz , mert kint 20 szál van egy dobozban.

Édesség: Kb. 2 kilogramm/fő

2010. febr. 21. 22:48
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Jöhetnek még tapasztalatok + infók, hogy miket éri meg hozni??

Mosópor jó ötlet+ a Pepsi is!

2010. febr. 22. 19:13
 6/8 anonim ***** válasza:

van vmi gránátalmás lötty, amire van kereslet mostanában.nem viccelek vmi vitaminos üditőnek árulják itthon, úgy nyomatják a népnek.de ha van más az engem is érdekel:)

jah még az ukrán beltéri egység ilyen ami sláger szerintem.bár ahhoz nem értek, és nem is hoztam soha.

2010. febr. 25. 11:00
 7/8 A kérdező kommentje:
KÖsz! Király vagy. Hasznos válasz.
2010. febr. 27. 10:43
 8/8 anonim válasza:

Az az ital Gránátalmából készül és 100%-os. Ha venni szeretnénk akkor figyeljünk oda arra hogy mikor gyártották, mert attól, hogy a szavatossága jó még 2 évig, ami benne van az csak frissen jó.

A "beltéri egység" pedig az az, hogy az ukránoknál lehet kapni kompletten berendezést, ami az itthoni digi-t tudja fogni, és nem kell fizetni érte, tehát Digi meg van lopva. Kb 20 000ft-ért lehet megvenni mindent (antenna, beltéri vevőegység, tányér), 2 óra alatt fel lehet szerelni és már lehet is tévézni, évekig. Amúgy kintről vodkát érdemes hozni, 600 forintért (0,5l) már lehet kapni jót.

a 02-21 22:48-válaszoló voltam

2010. márc. 2. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!