Ukrajna-Magyarország /Beregsuránynál/ határán átlépve legálisan mennyi jövedéki terméket lehet áthozni? Részletesen ha lehetséges!?
Gondolok itt:
-benzin kannában?
-üdítő? hány zsugor?
-mennyi doboz cigi?
-édesség hány csomag?
Köszönet a segítségért
Cigiből 200 szálat, ami kb 1 karton.
cigiből inkább 2 doboz.
benzin kannában 10 liter, amit aztán le kell vámoltatni.
a szeszes ital túristákra vonatkozik és nem rád aki minden nap kijár igy nem tudom.(ezt egy vámostól kaptam meg..)
jah és ezek személyes tapasztalatok
Sziasztok!
Csokit édességet vagy 2kg-ot, mosóport 1/fő 9kg-os.
De nemrég emelték az árakat...!
üdv
Janó
Üzemanyag: a kocsidat teletankolhatod + 10 litert kannában amit le kell vámoltatni a határon ( ez körülbelül 30 percet vesz igénybe és még itthon kell venned azt a papírt (bármelyik nagyobb papírírószerben lehet) amit ott kel kitölteni, mert ők nem adnak.
Üdítő: 2 zsugor/fő (afelett már basztat a vámos) De amúgy a colát figyelik jobban, mert azt éri meg hozni (170ft/2l; pepsi coca).
Cigi: 40szál/fő cigaretta, azaz 2 doboz , mert kint 20 szál van egy dobozban.
Édesség: Kb. 2 kilogramm/fő
Köszönöm a válaszokat.
Jöhetnek még tapasztalatok + infók, hogy miket éri meg hozni??
Mosópor jó ötlet+ a Pepsi is!
van vmi gránátalmás lötty, amire van kereslet mostanában.nem viccelek vmi vitaminos üditőnek árulják itthon, úgy nyomatják a népnek.de ha van más az engem is érdekel:)
jah még az ukrán beltéri egység ilyen ami sláger szerintem.bár ahhoz nem értek, és nem is hoztam soha.
Az az ital Gránátalmából készül és 100%-os. Ha venni szeretnénk akkor figyeljünk oda arra hogy mikor gyártották, mert attól, hogy a szavatossága jó még 2 évig, ami benne van az csak frissen jó.
A "beltéri egység" pedig az az, hogy az ukránoknál lehet kapni kompletten berendezést, ami az itthoni digi-t tudja fogni, és nem kell fizetni érte, tehát Digi meg van lopva. Kb 20 000ft-ért lehet megvenni mindent (antenna, beltéri vevőegység, tányér), 2 óra alatt fel lehet szerelni és már lehet is tévézni, évekig. Amúgy kintről vodkát érdemes hozni, 600 forintért (0,5l) már lehet kapni jót.
a 02-21 22:48-válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!