Becsöngetett ma hozzánk a gas.hu-tól egy üzletkötő, hogy sokkal olcsóbbak mint a főgáz szerződjünk le velük. Tapasztalatok?
Mi nem írtuk alá a szerződést mert ködösített az üzletkötő, de édesanyámék, rögtön belementek. Azzal se voltak tisztában szinte,hogy nem a főgáztól jött a luvnya.
Csak azt hajtogatta , hogy kapnak támogatást a gázra, ezért olcsóbb. Nektek vannak tapasztalatok?
Mi tavaly szeptembertől vagyunk a gas.hu-nál maximálisam meg vagyunk elégedve velük! Mind a számlázással, mind az ügyfélszolgálattal, mind az árakkal. (Persze a dégázhoz képest.)
Elvileg azért olcsóbb náluk a gáz, mert nem tartanak fenn akkora apparátust, székházakat, palotákat, nem küldik a számlát levélben, meg talán kevésbé arcátlan haszonkulcsot tesznek az 50 Ft-ért megvásárolt gázra... :)))
A gázártámogatást ugyan úgy igénybe lehet náluk is venni, de mivel egy eleve alacsonyabb árról jön le a támogatás, még jobban jársz.
Mi interneten kötöttünk szerződést, az ügynököket nem szeretem...
"tesznek az 50 Ft-ért megvásárolt gázra."
Milyen 50Ft-ról beszélsz? Nézz utána mennyiért kapjuk a gázt.Támogatás megszűnik.
Ja és még annyit (a kedvedért csináltam egy megtakarítás számlálást), hogy január hónapban, 297 m3 gázfogyasztással 2648 Ft-ot spóroltunk meg a Dégázos árhoz képest. Tehát, ha ugyan ezt a mennyiséget a Dégáznál fogyasztottunk volna, akkor ennyivel lett volna több a számla.
Szerintem ez azért nem rossz. Éves szinten elég jelentős megtakarítást. Minél több gáz fogy, annál jelentősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!