Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Fontos! Hogyan tudom felhívni...

Fontos! Hogyan tudom felhívni az OEP-et, hogy beszélni is tudjak valakivel? Segítséget kérek!

Figyelt kérdés
Pár perce felhívtam a Közép-magyarországi Regionális Egészségbiztosítási Pénztárat. Nagy nehezen felvették,majd mondták kapcsolnak ügyintézőhöz. Kb 20percig vártam,de semmi. Leraktam mert már idegesített,és a számlám is fogy feleslegesen. Táppénz problémám van,dec 16 óta nem kaptam egy fillért sem. Szerettem volna megkérdezni mi tart ilyen sokáig. Júl 2 óta vagyok táppénzen és az első összeget is több mint 3 hónap után utalták. Aztán kétszer kaptam rendesen,most valami miatt megint nem jön. Személyesen már nem tudok bemenni mert,mindennapos kismama vagyok. Amúgy ezt a számot hívtam:288-5100. Válaszokat előre is köszönöm!
2010. febr. 16. 11:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is így jártam múltkor a MÁKkal. Felhívtam ismét a számot és azt mondtam a portásnak, hogy nekem egy olyan számot kapcsoljon, ahol dolgoznak is.

De most ebédidő lesz, ne is próbálkozz.

2010. febr. 16. 11:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Honnan tudnék másik telefonszámot kérni? Ez a szám van azon a levélen amit az adóbevalláshoz küldtek,de a neten is ez van megadva. Először csak gép beszélt,és gombokat kellett nyomogatni hogy egyáltalán élő emberrel tudjak beszélni. Kb fél perc alatt lepasszolt,hogy kapcsol ügyintézőhöz. De arra hiába vártam!
2010. febr. 16. 12:07
 3/4 anonim ***** válasza:

288-5169; 288-5170

Nekem ezeket a "közvetlen" számokat adták, mert ugyanaz a problémám, mint neked, de ezeken sem jártam sikerrel. Folyamatosan foglalt a vonal. Már nekem is égetően szükségem lenne a pénzre.. december óta nulla fizu azért nagyon durva.

2010. febr. 16. 13:14
 4/4 anonim válasza:

Nekem is volt hasonló problémám,de csak addig amíg nem vettem a kezembe az irányítást és nem magam adtam postára a táppénzes papírokat a munkáltatómnak pedig leadtam egy fénymásolatot.2 hetente kaptam a pénzemet napra pontosan!!

A munkáltatók sz@rnak rá, hogy te ebből a pénzből probálsz megélni!Nekik nem fontos időben postázni a papírokat.

Kérdezz rá a munkáltatódnál, hogy mikor adta postára a tp-papírjaidat,hátha ott uszott el a dolog!

2010. febr. 20. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!