Fontos! Hogyan tudom felhívni az OEP-et, hogy beszélni is tudjak valakivel? Segítséget kérek!
Én is így jártam múltkor a MÁKkal. Felhívtam ismét a számot és azt mondtam a portásnak, hogy nekem egy olyan számot kapcsoljon, ahol dolgoznak is.
De most ebédidő lesz, ne is próbálkozz.
288-5169; 288-5170
Nekem ezeket a "közvetlen" számokat adták, mert ugyanaz a problémám, mint neked, de ezeken sem jártam sikerrel. Folyamatosan foglalt a vonal. Már nekem is égetően szükségem lenne a pénzre.. december óta nulla fizu azért nagyon durva.
Nekem is volt hasonló problémám,de csak addig amíg nem vettem a kezembe az irányítást és nem magam adtam postára a táppénzes papírokat a munkáltatómnak pedig leadtam egy fénymásolatot.2 hetente kaptam a pénzemet napra pontosan!!
A munkáltatók sz@rnak rá, hogy te ebből a pénzből probálsz megélni!Nekik nem fontos időben postázni a papírokat.
Kérdezz rá a munkáltatódnál, hogy mikor adta postára a tp-papírjaidat,hátha ott uszott el a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!