Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az Ebay-nél megadott e-mail...

Az Ebay-nél megadott e-mail címem és a PayPalnél megadott e-mail címem lehet azonos?

Figyelt kérdés
Paypal regisztrációnál és Ebay regisztrációnál is kérnek e-mail címet. Lehet a kettő ugyanaz, vagy biztonságosabb, ha készítek egy másik e-mail címet? A jelszó természetesen más lenne, csak az e-mail cím lenne azonos.

2015. márc. 17. 10:56
 1/7 A kérdező kommentje:

Most olvastam, hogy nemcsak hogy azonos LEHET az e-mail cím, de egyenesen azonosnak KELL lenniük? És mi a helyzet a jelszóval? Azonosnak kell lennie az Ebayes és Paypal-es jelszónak is?

Mi a helyzet akkor, ha én már regisztrált vagyok Paypalen, verified is vagyok már, de még csak most szeretnék beregisztrálni Ebayre? Általában fordítva csinálják, előbb ebay regisztrálás, majd utána Paypal regisztráció...vagy mindegy a sorrend?

2015. márc. 17. 11:14
 2/7 anonim ***** válasza:
lehet azonos
 3/7 anonim ***** válasza:
ebay-en a paypalos regedet add meg akkor, jelszó bármi lehet
 4/7 A kérdező kommentje:

Még egy kérdésem volna: tényleg igaz az, amit olvastam valahol, hogy eladásnál előbb 10 sikeres eladásomnak kell lennie, addig nem tudom fix árasra beállítani a termékemet csak licitálósra?

És hogy működik ez a licitálás? Megadhatok azért egy minimum árat, amiről indulhat a licit, vagy az Ebay dönti el, hogy milyen árról indulhatok? Mert azért nem szeretném, ha 1 dollárért venné meg valaki a 10 dollárt is megérő cuccomat...

2015. márc. 17. 11:24
 5/7 anonim ***** válasza:

én eddig csak vásároltam, ezt nem tudom

de vannak termékem ahol 0,1 dollárról indul a licit, meg van ahol az alapár 3 dollár, gondolom ezt te tudod beállítani

2015. márc. 17. 11:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Nincs véletlen olyan ismerősöd, aki nemcsak vásárolni szokott, hanem eladni is? Jó jönne egy kis segítség.
2015. márc. 17. 11:29
 7/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
Nem kötelező azonosnak lennie. Vásároltam már jópár dolgot úgy, hogy különbözik a két mailcím. És ez jól is van így, ha véletlen biztonsági probléma lenne.
2015. márc. 17. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!