Az Ebay-nél megadott e-mail címem és a PayPalnél megadott e-mail címem lehet azonos?
Most olvastam, hogy nemcsak hogy azonos LEHET az e-mail cím, de egyenesen azonosnak KELL lenniük? És mi a helyzet a jelszóval? Azonosnak kell lennie az Ebayes és Paypal-es jelszónak is?
Mi a helyzet akkor, ha én már regisztrált vagyok Paypalen, verified is vagyok már, de még csak most szeretnék beregisztrálni Ebayre? Általában fordítva csinálják, előbb ebay regisztrálás, majd utána Paypal regisztráció...vagy mindegy a sorrend?
Még egy kérdésem volna: tényleg igaz az, amit olvastam valahol, hogy eladásnál előbb 10 sikeres eladásomnak kell lennie, addig nem tudom fix árasra beállítani a termékemet csak licitálósra?
És hogy működik ez a licitálás? Megadhatok azért egy minimum árat, amiről indulhat a licit, vagy az Ebay dönti el, hogy milyen árról indulhatok? Mert azért nem szeretném, ha 1 dollárért venné meg valaki a 10 dollárt is megérő cuccomat...
én eddig csak vásároltam, ezt nem tudom
de vannak termékem ahol 0,1 dollárról indul a licit, meg van ahol az alapár 3 dollár, gondolom ezt te tudod beállítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!