Történt már olyan, hogy a feltöltős telódra tévedésből küldtek pénzt, azaz feltöltötték, és Te ütöttél már el számot, és másnak ment a pénz?
nagyapám akarta feltölteni a telefonom,rossz számot ütött be...azota is örül neki az illető,nem küldte vissza
anyámnak meg feltöltötte vki,nem jelentkezett érte,pedig visszakapta volna
Nekem most töltötte fel valaki tévedésből a telefonomat 5000 ft-tal.
Én ezt a telefont évente kétszer szoktam feltölteni 2.500-2.500 ft-tal.
Kéri vissza, de én nem tudok most 5000 ft-ot nélkülözni, mert a sajátomat is most töltöttem fel.
Esetleg majd fél év mulva az ő telefonját töltöm fel, de akkor is csak 2.500 ft-tal, 1 év mulva meg megint?
Nem tudom hogyan adjam vissza neki!
barátnőm telefonját töltötték fel véletlenül, jelentkezett az utaló, hogy megtarthatja, neki ez nem nagy pénzkiesés. rendes volt.
bár nem tartotta meg jó szokását:)
Egyszer egy srácét töltöttem fel a sajátomé helyett, mert a postásnő ütötte be a számot, s az utolsó számjegyet elütötte.
Hívtam a srácot, aztán kiderült, hogy ő azt hitte, az anyukája töltötte fel, mert az anyukája szokta tölteni. Csak azt furcsállotta, hogy 3500-at rakott rá, s nem 5000-et, amennyit szokott. Megkértem, nem töltenék-e vissza, mert azért mégis csak 3500 Ft.
Aztán hívott az anyuka, hogy vissza tölti nekem, de csak 3000-rel tudja, mert bankkártyáról tölti. Én örültem nagyon, hogy legalább meglett a pénz! Rendesek voltak.
Nekem egyszer véletlen feltöltötték 5000-rel. Rá 10 percre kaptam egy ilyen sms-t:
B.zd meg any.dat! Feltöltöttem a kártyád te k.cs.g!
Ha kedvesebb sms-t küld akkor visszatöltöttem volna neki.
Így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!