Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen formában tudnám az...

Milyen formában tudnám az ötleteimet eladni?

Figyelt kérdés
Vagy hogy tudnék belőle pénzt csinnálni?Azt ne írjátok,hogy ha annyi ötletem van,akkor azt is találjam ki,hogy erre mi lenne a legmegfelelőbb?Normális válaszokat várok!Az ötletek az élet minden területére vonatkoznának,újítás,pénzszerző ötletek,reklámozás,stb. Weblap+adsense vagy Etarget reklámok? Weblap,fizetős hozzáféréssel?E-book formában ami pénzért letölthető lenne?Weblap ingyenes hozzáféréssel,önkéntes adakozással,ha valamelyik hasznára válik?Vagy egyenként,meghatározott áron,főbb jellemzőkkel feltüntetve?
2010. febr. 15. 18:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Én nem értem a kérdésedet. Mi az ötleted? Weblappal kapcsolatos?

Például értesz a kutyákhoz, akarsz egy ilyen honlapot csinálni és hogy ebből hogy lehet pénzt csinálni?

2010. febr. 15. 22:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha van jó ötleted, akkor valósítsd meg őket, akkor lehet a legtöbb pénzed belőle. Nekem úgy tünik, az ötleteid internettel kapcsolatosak, úgyhogy elöször válassz egy olyat, amihez nem kell sok pénz és azt csináld végig. Esetleg az is jó lehet, ha az ötletekre egy megvalósítási tervet is csinálsz, így már nem csak ötlet lesz. És nagyobb lesz az értéke is. Nekem is van egy jó pénzkereseti ötletem, ami már nem is csak ötlet ezért pl. érdekelne hogy milyen reklámötleted van, persze olyan ami meg is valósítható, nem csak ötlet.
2010. febr. 16. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!