Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mivel foglalkozol? Mennyit...

Mivel foglalkozol? Mennyit keresel? Kizsákmányoltnak érzed magad?

Figyelt kérdés
2015. márc. 12. 18:00
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Érdekes, Nyugat-Európában a tróger diákok kapnak kevesebbet, vagy maximum annyit mint a felnőttek! Nálunk valamiért fordítva van ez! Szánalmas! A sok 16 éves csitri 100 ezreket kap, a felnőtt dolgozó meg 67 rongyot!
2015. márc. 13. 20:30
 22/50 anonim ***** válasza:
Akkor gondolkodj el, hogy egy felnőtt képzett munkaerő miért ugyan azt a munkát végzi, mint egy 16 éves "csitri". Nyilván ennyit ér a munkája.
2015. márc. 13. 20:40
 23/50 A kérdező kommentje:
67 ezret? Hogy kifizessem egy budapesti szobát és maradjon 20 ezer forintja minden másra? Ennyit ér? Normális vagy? A létminimumot se éri el a bére!
2015. márc. 13. 20:45
 24/50 anonim ***** válasza:
Mindenki tisztában van vele, hogy az alja munkák nincsenek megfizetve. Aki pedig akkora istenverte idióta, hogy ennek ellenére semmi képzettséget nem szerez, az ne sírjon. Ugyanis amit egy kislány el tud végezni, azt nem szokták túlfizetni a korosság miatt.
2015. márc. 13. 20:48
 25/50 A kérdező kommentje:

"Mindenki tisztában van vele, hogy az alja munkák nincsenek megfizetve. Aki pedig akkora istenverte idióta, hogy ennek ellenére semmi képzettséget nem szerez, az ne sírjon. Ugyanis amit egy kislány el tud végezni, azt nem szokták túlfizetni a korosság miatt."

Ja értem, tehát szerinted teljesen rendben van ez. Érdekes Európa másik felén bírnak annyit adni hogy a szerencsétlen legalább ne koplaljon...a magyaqr melós meg hallgassa hogy ennyit ér a munkája?

2015. márc. 13. 20:51
 26/50 anonim ***** válasza:
Az alja munka Európa másik felénél is ennyit ér. Mert neked soknak hangzik a 300 ezer, ott még nem az. És azért mert szarul keresel sem a "tróger diákok" sem a tini lányok nem tehetnek. Jó lenne ha a frusztrációdat nem másokon vezetnéd le. Mi állt az utadba, hogy tanulj valamilyen szakmát?
2015. márc. 13. 20:53
 27/50 A kérdező kommentje:

Európa szerencsésebbik felén többet ér a melós munkája is. Ne magyarázd be nekem hogy nem! Nem azért mert 1100 eurt keres a melós, hanem mert kisebbek a jövedelmi különbségek, így ő is könnyebben meg tudja finanszírozni az életét.

Egyébként meg egy nyugati országban vagyok voltam melós, nem a neten olvasgattam hogyan élnek! És eléggé zavar hogy a magyar melósnak meg azt mondogatják hogy még annyit se ér a munkája mert ő csak egy mosogató!

2015. márc. 13. 20:57
 28/50 anonim ***** válasza:
Persze sok diplomás, szakmunkás keres 100-150e között, de a mosogató fiúnak, amit bárki el tud végezni 200e-t kellene keresni. A piac áraz, ezt meg kellene tanulni.
2015. márc. 13. 21:02
 29/50 A kérdező kommentje:
Igen? Szóval a piac úgy áraz hogy a bécsi mosogatófiú meg tud élni a budapesti meg nem? Ez miféle piac már? Mikor itt vagyunk a szomszédban?
2015. márc. 13. 21:02
 30/50 A kérdező kommentje:
Nem 200 at kéne keresnie, de a létminimumot illene mindenkinek megkapnia aki dolgozik. Különben hoyg "termeli" újra magát szerencsétlen?
2015. márc. 13. 21:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!