MI számít minőségi kifogásnak egy gyerekcipő esetén? Lentebb
Figyelt kérdés
2napja vettem egy szupinált cipőt 9ezer ft-ért. A talprész elöl a kislányom lábujjait hólyagosra törte kétszer háromnegyed órás viselés alatt. Plusz a nyelvrészen gyerekujjnyi vastagságú varrás van, amit hogyha rendesen betépőzárazok, nyomja a rüsztöt és kivörösödik, ha nem szorítom rá normálisan a tépőzárat, akkor meg lötyög a lábán a cipő. Visszavihetem minőségi kifogás miatt?2015. márc. 11. 21:40
1/2 anonim válasza:
Próbáld meg. Ha nem is volt úgy, de mondjad, hogy csak bent hordta, akkor nagyobb eséllyel cserélik ki. Azt tartom valószínűnek, hogy a fazonja nem passzol a kislányod lábformájához, lehet, hogy lesz lehetőségetek másik típust választani. Nem tudok konkrétumot én sem sajnos, csak próbáltam hangosan gondolkodni, hogy én mit tennék. Remélem sikerrel jártok
2/2 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a választ! Már másnap visszakaptuk a pénzt, hibás a cipő. Üdv
2015. márc. 24. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!