Hogy tippmixeljek, ha szüleim nem engedik?
Figyelt kérdés
2015. márc. 11. 19:37
11/16 A kérdező kommentje:
Nem viccelek.komolyan
2015. márc. 12. 14:57
12/16 A kérdező kommentje:
Nem viccelek,komolyan
2015. márc. 12. 14:58
13/16 boczi válasza:
Naaaa persze 50 mixből max 10 jöhet be :D Szóval ha elmúltál 18 azt csinálsz amit akarsz a saját pénzeddel a cetlit meg eltudod dugni a személyidbe.
14/16 anonim válasza:
Egyik hozzászólásodban azt állítod, hogy veszteséges vagy, másikban meg hogy soha nem vesztettél.
Nem kell lódítani! Az ilyen embereknek szoktam mondani, hogy oké, akkor bizonyítékként egy héten keresztül írják meg, hogy miket tettek/tennének meg. Aztán majd meglátjuk, hogy tényleg olyan brutális mértékben nyereségesek-e!
A vége az szokott lenni, hogy a második-harmadik napon eltűnnek, a tippjeik meg a nullszaldót sem érik el.
15/16 A kérdező kommentje:
Én ilyet nem mondtam, hogy veszteséges vagyok, csak apám szerint vagyok
2015. márc. 13. 13:36
16/16 anonim válasza:
Akkor mutasd meg neki az összes szelvényedet. Hidd el, ha simán felmutatsz neki több tízezres pluszt, nem fog durcizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!