Hogy viszonyultok az ügynökökhöz?
Figyelt kérdés
Mert én meg tudnám ölni őket! Éppen most húzott fel egy, aki 700 ezres luxus porszívót akart rámsózni.2010. febr. 15. 14:41
1/5 anonim válasza:
Alapjában véve én sem kedvelem őket, de elvagyok velük, ha nem nagyon erőszakosak. Ha igen, akkor szépen el tudom küldeni őket a ....! De pukám mindig azt szokta mondani, ezt is csinálni kell valakinek!
2/5 anonim válasza:
Nekem sokáig nem volt munkám és elmentem egy ilyen "tanfolyamra" ahol ügynököket képeznek ki. Őszintén szólva a második órára már nem mentem el mert számomra ez a fajta pénzkeresés elfogathatatlan volt. Azt tanították nekünk, hogy mindig dicsérni kell a 'vásárlót', körülnézni a lakásában. Érdeklődni kell mennyi a fizetése, de ezt mind burkoltan. Le kell térdelni a vásárló előtt. Az egyik ismerősöm Fundamentás. Ő volt hónap amikor nettó 250 000 Ft-ot kapott. Kérdezem én miből fizetik ki neki ezt. Csak úgy ha bepalizza az embereket. Én szóba sem állok velük. Nem érdekel mit árulnak. Ahogy én látom a fiatalabbak nemigazán állnak velük szóba, de az idősek sajnos igen. Anyósoméktól is így sok pénz húztak ki a mosolyukkal a "kedvességükkel".
3/5 A kérdező kommentje:
Engem borzasztóan irritálnak. Rövid úton eltakarítom őket.
2010. febr. 15. 19:32
4/5 anonim válasza:
Engem nem tudnak felhúzni, nem hagyom magam. Ez is egy ugyanolyan munka mint más, sőt sokkal nehezebb. Biztos vagyok benne, hogy nem csinálná senki, ha nem müködne. Ha időm engedi én meg szoktam hallgatni az ajánlatot, még valami jó is elsülhet belőle.
5/5 A kérdező kommentje:
Én aztán csípőből tüzelek minden ügynökre!
2010. febr. 16. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!