Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyiért lehet eladni egy...

Mennyiért lehet eladni egy ilyen 3D-s képet?

Figyelt kérdés

Több dolgot is rakok fel eladni köztük ezt a hatalmas képet is szeretném eladni. Itt a link róla az oldalamról:

[link]

Mennyit kérhetnék érte?

2015. márc. 8. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Elég gyenge valami, jó ha 1500-at adnak érte.
2015. márc. 8. 15:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez a giccses kép (nem sértésből írom, de ezeket nevezik giccsesnek) olyan 500 és 1500 forint között mozoghat az ára. Többet nem nagyon ér.
2015. márc. 8. 15:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Senki sem sértett meg,csak érdeklődtem:) viszont egy kicsit meglepett,azt hittem azért 1500-nál jóval többet ér,bár nem vagyok otthon az árakban ezért is kértem segítséget. Köszönöm a válaszokat!;)
2015. márc. 8. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Ilyen képet 300-500 Ftért vettem már, de

az ennél valamivel kisebb és nincs keretben.

Mindjárt megmérem pontosan.

57X38 cm a mérete.

Szerintem keret nélkül 500,-Ft és kerettel 1500,-Ft

Még mielőtt olvastam volna a hozzászólást, ahol ennyit írtak, már erre az összegre gondoltam.

2015. márc. 9. 22:27
 5/5 anonim ***** válasza:
A kerete többet ér.
2015. márc. 9. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!