Angliából pénzt postáznék Magyarországra?
Figyelt kérdés
Kp-t. Hogy csináljam hogy mindenképp meg is érkezzen? Elég nagy összegről lenne szó ahhoz, hogy megkockáztassam az esetleges eltűnését, az utalás nem megoldható, hacsak az otthoni OTP-s számlámra nem tudok valamelyik itteni banknál pénz rakni, de nem tudom, hogy van-e erre lehetőség.
Tippek?
2015. márc. 8. 14:16
1/8 schocko válasza:
Felejtsd el...csak az utalás biztonságos...
2/8 anonim válasza:
Én sem kockáztatnék, főleg, ha nagy összegről van szó.
3/8 anonim válasza:
NE! Ha banki atutalas nem megy, akkor pl. Western Union.
4/8 A kérdező kommentje:
Az mi az?
2015. márc. 8. 20:05
5/8 anonim válasza:
Western Union az drága nem éri meg a bitcoint ajánlom.
6/8 anonim válasza:
A banki utalással mi a probléma? Sokkal olcsóbb mint western Union, és váltani is jól váltanak.
7/8 A kérdező kommentje:
A banki utalással az a probléma, hogy nincs a számlámon pénz. Pont azért küldenék haza készpénzt (mivel nekem csak az van), hogy az otthoniak közül valaki OTP-nél fel tudja tenni a számlámra helyettem.
2015. márc. 11. 23:29
8/8 anonim válasza:
De ha utalsz rá pénzt akkor lesz rajta. Nem értem mi a probléma?
Ahhoz hogy utalj egy számlára, nem kell hogy legyen pénz a fogadó számlán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!