Kaptam egy kaparós sorsjegyet a dm-ben, a "Tűsarok és Főzőkesztyű akció keretében, de vagyon nehéz volt lekaparni. Mit írhatott?
Figyelt kérdés
Elkezdtem lekaparni, de szinte lehetetlen volt. Annyit tudtam elolvasni a lekapart részen, hogy: Gratulálunk, ajánlatunk önnek:
20% kedvezmény minden teljesárú termékre a.. és itt van a probléma.. az üzletnév lekaparódott.. annyit látok hogy..na....box üzletekben, és a logó rózsaszín és egyszerű.. Nem tudja valaki, hogy mi lehet az?
2015. márc. 8. 13:14
1/3 anonim válasza:
Gondolom minden DM üzletben felmutatható és akkor kapsz 20% kedvezményt amit a fizetendő összegből vonnak majd le.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem, ez nem a dm üzletbe szól, hanem valami partnerükhöz, gondolom.. DE ez nem dm-es akció, csak az a baj, hogy nem tudom hova menjek beváltani... De amúgy köszönöm!!
2015. márc. 8. 13:22
3/3 anonim válasza:
Ja, értem. Akkor érdeklődj a dm -nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!