Hogyan gyűjtsek pénzt orrplasztika műtétre?
Figyelt kérdés
2015. márc. 2. 19:51
2/5 A kérdező kommentje:
Tudom. De nem mindegy hogy mit. Mert ez nagyon drága.
2015. márc. 3. 17:10
3/5 anonim válasza:
Ahogy bármi másra. Dolgozz, és spórolj. Bár én inkább pszichológushoz járnék a helyedben. Miért nem tudod elfogadni a külsőd olyannak, amilyen? És ha levágják a fél orrod, attól értékesebb ember leszel? Én ugyan nem hagynám, hogy az orvosok bármilyen testrészemet vagdossák, hacsak nem élet-halál kérdés.
4/5 anonim válasza:
Utolsó válaszoló! Te ezt nem értheted. Ez pszichológiai dolog. Ha a nap 24 órájában eszedbe lenne és elvenné az önbizalmadat stb stb te is megműttetnéd minden áron!!!!
Egyébként én is most készülök Orrplasztikára, mivel 13 éves koromban eltalált egy kosárlabda ....
Kérdező. Vállalj diák munkát ha diák vagy és egész nyáron azért fogok dolgozni, hogy összegyűjtsem az összeget, ami igen sok. Ne add fel!!
5/5 anonim válasza:
Hát épp ez az, hogy pszichológiai dolog,ezért kell pszichológus. Az én orrom is ronda,mégsem műttetném meg.A baleset kicsit más téma szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!