Van kb 2000 db 1 ft-osom. Beváltják még nekem valahol?
Figyelt kérdés
Szegedi vagyok2015. febr. 28. 19:58
1/9 anonim válasza:
Már nem. A papírpénzeket még beváltja az MNB a kivonás után 20 évig. Az érmékre ez nem vonatkozik.
2/9 anonim válasza:
színesfém felvásárlásnál beveszik
3/9 anonim válasza:
Ha sárgarézként beveszik a színesfémfelvásárlók,még jobban is jársz mintha névértéken váltanák be.2000 db 1 ft-os,az 4kg(2g/db),ha átveszik 800 Ft-ért,akkor az 3200 ft.
4/9 anonim válasza:
Nem veszik be sárgarézként, mert rézen kívül ötvözve van cinkkel és nikkellel.
5/9 anonim válasza:
Szoval azert nem veszik be sargareznek mert definicio szerinti sargarez?:D:D
6/9 anonim válasza:
Miért, ha te lennél a kereskedő, és az adott tárgy "definíció szerint" tartalmazna (hasraütök) 10% rezet, 45% nikkelt és 45% cinket, akkor te megvennéd rézáron? Jó nagyot buknál rajta...
Nyilván kis mennyiségnél ez nem jelentős, de ha te lennél a kereskedő, eléggé mínuszban lennél.
7/9 anonim válasza:
#6: te nagyon okos a sargarez altalaban 60-90% kozott tartalmaz rezet! Az 1 es 2 forintosok 75% rez...
8/9 A kérdező kommentje:
ha még valaki olvassa, leírom a történet végét, mert elég érdekes.
színesfém gyűjtősöket felhívtam, azt mondták 800ft kilója, annyiért veszik be. Lemértem kíváncsiságból a pénzt, és 1db 1ft-os 2g. ez azt jelenti, hogy 500ft 1000g azaz kg. De ők nem 500 ft-ot fizettek kilójáért, hanem 800-at. Elég vicces nem?:)
2015. márc. 18. 10:58
9/9 anonim válasza:
3-as válaszoló vagyok,én megmondtam!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!