Jogfolytonosan átvehet engem mint dolgozót egy olyan cég ami az eredeti cégemnek nem jogutóda?
Figyelt kérdés
És még egy kérdés. Hogyan néz ki a felmondási papír abban az esetben ha jogfolytonosan akar átvenni egy másik cég? Közös megegyezés, vagy rendes felmondás?2015. febr. 26. 15:44
1/2 anonim válasza:
Jogfolytonosan ebben az esetben nem. Kirúg/kilépsz az előz helyről ma,holnap meg kezdesz a másiknál. Ez így lesz lepapírozva.
2/2 anonim válasza:
1 csak a cégtől függ, hogy biztosítja-e számodra a korábbi munkahelyeden megszerzettek jogfolytonosságát ... ezt a munkaszerződésedben rögzíteni kell, hogy később ne legyen vita! (erre semmi sem kötelezi a céget, és nem is érdeke ... mindamellett én valamikor így vettem át dolgozókat máshonnan)
2 közös megegyezés (bár nincs jelentősége a későbbi céged szempontjából)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!