Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi pénz kell hozzá, hogy...

Mennyi pénz kell hozzá, hogy kijuthass óceánjáróra dolgozni?

Figyelt kérdés
Több helyen is olvastam már, hogy munkát ajánlanak efféle hajókon. De mégis mennyibe kerül, amíg megcsinálom a szükséges tanfolyamokat, kijutok odáig és megcsinálják a szükséges papírokat? Van olyan munkáltató, aki állj, vagy előre kifizeti ezeket a költségeket?
2010. febr. 13. 12:19
 1/2 anonim válasza:

Attól függ milyen munkakört töltesz be a hajón.Nagyon sokféle van,gondolom nem hajóskapitány akarsz lenni :D

segédfelszolgáló,gyerekfelügyelő,recepciós,báros,ha nagyobb hajó,és van úszómedence,akkor úszómester,könyvelő,masszőr,fodrász,és ez még csak egy kevés

a palettából,attól is függ mekkora a hajó.Idegen nyelv biztosan kell.itt van pár link:

[link]

[link]

[link]

2010. febr. 21. 11:57
 2/2 anonim válasza:
100%
Én fotósként próbálkoztam, az 300ezerben lett volna kb. 1 éve. De egy hónap alatt vissza jött volna.
2010. febr. 21. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!