Mennyi pénz kell hozzá, hogy kijuthass óceánjáróra dolgozni?
Figyelt kérdés
Több helyen is olvastam már, hogy munkát ajánlanak efféle hajókon. De mégis mennyibe kerül, amíg megcsinálom a szükséges tanfolyamokat, kijutok odáig és megcsinálják a szükséges papírokat? Van olyan munkáltató, aki állj, vagy előre kifizeti ezeket a költségeket?2010. febr. 13. 12:19
1/2 anonim válasza:
Attól függ milyen munkakört töltesz be a hajón.Nagyon sokféle van,gondolom nem hajóskapitány akarsz lenni :D
segédfelszolgáló,gyerekfelügyelő,recepciós,báros,ha nagyobb hajó,és van úszómedence,akkor úszómester,könyvelő,masszőr,fodrász,és ez még csak egy kevés
a palettából,attól is függ mekkora a hajó.Idegen nyelv biztosan kell.itt van pár link:
2/2 anonim válasza:
Én fotósként próbálkoztam, az 300ezerben lett volna kb. 1 éve. De egy hónap alatt vissza jött volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!