Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ti hogyan érnétek el az 50...

Ti hogyan érnétek el az 50 milliós határt minél hamarabb, ha a helyemben lennétek?

Figyelt kérdés

Havi szinten 300-600 ezer ft-ot tudok félre tenni, éves szinten általában 4-5 millió ft-nyi pénzt tudok félretenni.

Jelenleg számlán van a pénzem, de nevetségesnek tartom, hogy 10 millióra évente kb. 200.000ft-ot kamatozik(ennyit keresek kb. 8 nap alatt).

A munkakörömbe egyáltalán nem tudok befektetni, nem éri meg reklámozni, nem fejleszthető, semmit nem tehetek vele kapcsolatban.

Mással még nem foglalkoztam.

Foglalkozhatnék a macerásabb értékpapírokkal, esetleg valutával, de ott akár bukhatok is, és nem ez a célom...

Gondolkoztam azon, hogy nyitok fagyizót, cukrászdát, pékséget, pizzériát, bármit és alkalmazok embereket vagy esetleg kiadom bérbe, de félek, hogy veszteséges lesz és évek alatt sem indul be. Ekkor akár az összes pénzem is elbukhatom, de akár meg is duplázhatom.

Ti mit tennétek a helyemben?

A célom, hogy összespóroljak 50-55 millió ft-ot minél hamarabb és csinálhassam a foglalkozásomat egyedül, amivel a mostani fizetésemnek a dupláját is megkereshetem 1-2 éven belül!

Ezt már fejleszteni is tudom, innentől megvan a tervem, csak az 50 milliós határt nehéz elérni!

Egy kis 8 milliós lakásom van, 2 milliós kisautóm, természetesen vágyom nagyobbra és vannak álmaim, de akkor sosem lenne meg a 50 millió, ha költenék ilyenekre...

Jelenleg 32 éves vagyok, úgy számoltam, hogy 40 éves koromban már talán meglesz ez az összeg és akkor 45 évesen elkezhetek építkezni, esetleg vehetek egy jó autót is, de szinte meghalok mire beteljesülnének a vágyaim.. És akkor a gyerekeket bele sem számoltam és legalább 2-t szeretnék!

Ti mit tennétek?

2015. febr. 25. 07:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha ennyire biztos a dolog, akkor hitelt vennek fel a vallalkozas beinditasara.
2015. febr. 25. 08:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Hitelt semmiképp nem veszek fel!!
2015. febr. 25. 08:24
 3/9 anonim ***** válasza:
10%

Te most panaszkodsz, vagy dicsekszel?

Irány Las Vegas. majd az első évi félretett 5 millát tedd fel a ruletten a pirosra, majd az 1-12-ig számsorra, majd utána a feketére! Ez összesen 60 milla nyeremény, ebből 10-et elküldesz nekem a tanácsért és máris megvan az 50!

2015. febr. 25. 08:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Miert nem? Egy vallalkozas eleteben a hitel egy teljesen normalis es szukseges tenyezo. Manapsag meg eleg kedvezo hitelek vannak, miota Matolcsyek ratenyereltek a penznyomda gombjara.

50 millios sajat toket vallalkozasba betenni marhasag. Ulj le, szamolj, csinalj egy uzleti tervet, es latni fogod hogy erdemes-e. De ha hitellel nem erdemes, akkor sajat tokevel sokkal kevesbe az.

2015. febr. 25. 08:28
 5/9 A kérdező kommentje:
2#, egyik sem, csak a szakmámon kívül nem értek máshoz és nem tudom forgatni a pénzt. Gondoltam valaki megoszt velem pár hasznos tanácsot.
2015. febr. 25. 08:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem vagyok penzugyi zseni, csak jozan paraszti esszel gondoltam vegig a tervedet, szerintem nem jo otlet.

Eloszor azert, mert ORIASI toke kell az indulashoz, 50 millat osszegyujteni sok ido.

Masodszor azert, mert 50 millat befektetni hatalmas kockazat, foleg ha nincs tapasztalatod vallalkozas vezeteseben (bocs, ha rossz a feltetelezes). Egy dolog vegezni egy fajta munkat, es teljesen mas egy ceget iranyitani, ugyfeleket szerezni, megfelelni minden torvenyes eloirasnak. Bar nem tudjuk, mivel foglalkozol, fontos info lenne.

2015. febr. 25. 09:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Ilyen jövedelem mellett már nyugodtan megteheted azt, hogy igénybe veszel egy profi és FÜGGETLEN pénzügyi tanácsadót.

Első körben irány a www.kiszamolo.hu oldal, jó kis cikkek vannak és pl. a blog írójához hasonló szakember tanácsadására elmennék a helyedben- kb. 20-30 eFt-ba került, de biztosan egyéni, személyre szabott és hiteles pénzügyi tanácsot kapnék.

2015. febr. 25. 09:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Mivel keresel te nettó 1 000 000 felett havonta?
2015. febr. 26. 18:06
 9/9 anonim ***** válasza:

"Havi szinten 300-600 ezer ft-ot tudok félre tenni"

"Mivel keresel te nettó 1 000 000 felett havonta?"

Engem inkabb az erdekelne, hogy mivel keresel te netto 2-3 millio folott, hogy havi 400-at elverj, utolso! :)

2015. febr. 26. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!