Dósa Zsolt Brendon kérdése:

Jó tippmix tipp?

Figyelt kérdés

Arsenal-Monaco H

Leverkusen-Atl Madrid V

Ironi Kiryat Shmone - Maccabi TA V

Universitario Sucre (BOL) - Cruzeiro V

3/4-es komboba

2015. febr. 24. 22:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

"Ha van egy jo tippem, majd pont egy ilyen forumon fogom megosztani egy random 15 eves unatkozo iskolakerulovel."

Ezt soha nem értettem TIPPMIX viszonylatban. Neked nem fáj az, ha más is a te tippeddel nyer, ez nem lottó, hogy minél többen teszik ugyanazt, te annál kevesebbet kapsz...

2015. febr. 25. 01:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Én az Arsenal-Monacora nem mernék tenni. Két hasonló teljesítményű, és hasonlóan megbízhatatlan csapat találkozik. Ha muszáj tippelni, akkor D, de ezt inkább hanyagolnám.

Leverkusen-Atletico szerintem is V, bár a Leverkusent sem szabad lebecsülni, főleg, hogy otthon játszanak.

A Maccabi Tel-Avivnak szurkolok, hogy nyerjen, de a tény az, hogy a bajnokságban most nem remekel, 3 mérkőzés óta nem tudott nyerni. A Shmona ellen két hete sincs, hogy hazai pályán döntetleneztek. Én ezt egyáltalán nem tartom biztos meccsnek. Persze, 2,40-es ODDS-ért megéri a kockázatot, de kizárólag egyes kötésben.

A Libertadores-meccs szintén a kiszámíthatatlanok közé tartozik.

De ettől persze bejöhet. :)

2015. febr. 25. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!