Jó tippmix tipp?
Arsenal-Monaco H
Leverkusen-Atl Madrid V
Ironi Kiryat Shmone - Maccabi TA V
Universitario Sucre (BOL) - Cruzeiro V
3/4-es komboba
"Ha van egy jo tippem, majd pont egy ilyen forumon fogom megosztani egy random 15 eves unatkozo iskolakerulovel."
Ezt soha nem értettem TIPPMIX viszonylatban. Neked nem fáj az, ha más is a te tippeddel nyer, ez nem lottó, hogy minél többen teszik ugyanazt, te annál kevesebbet kapsz...
Én az Arsenal-Monacora nem mernék tenni. Két hasonló teljesítményű, és hasonlóan megbízhatatlan csapat találkozik. Ha muszáj tippelni, akkor D, de ezt inkább hanyagolnám.
Leverkusen-Atletico szerintem is V, bár a Leverkusent sem szabad lebecsülni, főleg, hogy otthon játszanak.
A Maccabi Tel-Avivnak szurkolok, hogy nyerjen, de a tény az, hogy a bajnokságban most nem remekel, 3 mérkőzés óta nem tudott nyerni. A Shmona ellen két hete sincs, hogy hazai pályán döntetleneztek. Én ezt egyáltalán nem tartom biztos meccsnek. Persze, 2,40-es ODDS-ért megéri a kockázatot, de kizárólag egyes kötésben.
A Libertadores-meccs szintén a kiszámíthatatlanok közé tartozik.
De ettől persze bejöhet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!