Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megéri-e az eMAG-ról iPhone...

Megéri-e az eMAG-ról iPhone 5s-t venni?

Figyelt kérdés

2015. febr. 22. 17:48
 1/5 anonim válasza:
Nem ajanlom. Olcsoak, de nagyon problemas bolt. A termektamogatas is szornyu. Persze ki lehet fogni egy jo vetelt, de ekkora osszegnel en nem biznam a szerencsere.
2015. febr. 22. 18:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi ott vettünk fekete pénteken egy tabletet meg egy telefont. A telefonnal minden rendben, a tabletet kisebb okok miatt be kellett vinnem szerízbe, de ingyen megjavították, mert EU garanciás volt. Szóval nekem nem volt bajom, bár való igaz egy iPhone nagyobb falat.
2015. febr. 22. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Te Ferrarit is az ecserin veszel?
2015. febr. 22. 19:12
 4/5 Bettus87 válasza:
Én nem ajánlom, mert ha véletlenül nem jó, nem biztos, hogy viszontlátod a pénzed! Mi december óta várjuk vissza a pénzünket, de sajnos a mai napig sem kaptuk vissza! Én megfogadtam, hogy Emagról soha többet semmit nem veszek!
2015. febr. 23. 09:30
 5/5 anonim válasza:
Csatlakozom az utolsó válaszadóhoz. Még a nevüket is elfelejtem!!!
2015. febr. 23. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!