Hogyan töltsem le az APEH honlapjáról a 0953 számú kitöltőprogramot?
Elsőre letöltöd a nyomtatványkitöltő programot. Itt a lap alján találod "ÁNYK - AbevJava" címen.
A futtatásához szükséged van java-ra a gépeden, ha nincs, akkor a www.java.com oldalon tudod letölteni (ingyenes)
Miután az ÁNYK-t telepítetted, megkeresed a szükséges űrlapot:
[link] ?complex=false&textsearch=0953&x=0&y=0
Itt elég ráklikkelned a letöltés-re, majd a következő oldalon a "0953 Java WebStart - kattintson ide a telepítéshez" linkre. Ezek után automatikusan feltelepíti a kitöltőprogram alá az űrlapot.
Akkor előbb ÁNYK - AbevJava Java WebStart -ot töltsem le, aztán a 0953-at?
oksi
nem tudom használni, mert miután letöltöttem mindent, lépésről lépésre ahogy azt írtad (utolsó), amiko rmegynitom, elkezdi betölteni, azt írja ki h "hibás vizuális elem " és nem nyitja meg:S
mitévő legyek?:D
Töröld le az egészet (programok eltávolításával) és kezd újból a keretprogrammal. A "Java Runtime környezet ellenőrzése" alatt megnézheted, jó-e a gépeden a java környezet. Utána töltsd le a 0953-at és az aktív súgóját.
Aztán elindítod a keretprogramot és az új dokumentum fület választod.
Teljesen logikátlan, hogy el kell távolítani, de nekem így kellett csinálnom, hogy működjön (igaz, az még az előző évben volt, és az egy más verziószám volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!