Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kínában bejegyzett cég adatain...

Kínában bejegyzett cég adatainak hol lehetne utánanézni?

Figyelt kérdés
Cégadatoknak szeretnék utánanézni, de sajna nem tudok kínaiul.. Tud valaki esetleg egy angol nyelvű kínai cégkeresőt, ahol online lehet keresni a cégjegyzékben?
2015. febr. 17. 08:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Hat ehhez sok sikert kivanok... Az angol nyelvu oldalak vagy hitelesek, vagy sem, kinaiakkal uzletelni nem veletlenul rizikos, meg akkor is, ha esetleg beszelsz es/vagy olvasol kinaiul...
2015. febr. 17. 09:02
 2/4 A kérdező kommentje:

>Az angol nyelvu oldalak vagy hitelesek, vagy sem

Én már annak is örülnék ha találnék egyet.. Egyelőre csak egy Hong Kongi cégeket tartalmazó keresőt találtam, de nekem Sanghai kéne..

2015. febr. 17. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Remenytelen, inkabb freelancer.com vagy elance.com-on keress egy kinai forditot es rajta keresztul keress kinai oldalakon.
2015. febr. 17. 09:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Meg kellene keresned egy kínai ügyvédet, ha tényleg komoly a dolog.
2015. febr. 17. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!