Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ausztria, mosogató állás kérdés?

Ausztria, mosogató állás kérdés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Itthon dolgoztam már konyhán, de legtöbbször inkább mint mosogató, és kegyetlen munka volt (nagyon forgalmas és népszerű étteremben, egyszóval nem volt megállás, naponta csak 4-5 órát tudtam aludni, olyan későn végeztem és korán kellett visszamenni).

Ausztriában milyen ez a munka? (Hotelben vagy falusi vendéglőknél jobb?)

Akinek ilyen munkája van Ausztriában, mesélne róla egy kicsit?

2015. febr. 14. 09:05
 1/4 anonim ***** válasza:
nyilván Ausztriában másmilyenek a koszos edények.
2015. febr. 14. 10:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Helyfüggő! Egy nagy, 2-300 embert kiszolgáló hotelben nagyon kell pörögni, ellenben egy kisebb gasthausban nincs akkora hajtás. 8:30-12:00 és 17:00-21:00 a munkaidőm.
2015. febr. 14. 15:48
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Utolsó: a fekete és a fehér mosogatóban is te vagy? Vagy kint esetleg két ember mosogat?

2015. febr. 14. 20:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Kisebb helyeken(max. cca. 100 főig) általában egy ember mosogat mindent. Nagyobb helyeken 2 vagy 3. Voltam olyan helyen, ahol napi 400+ embert kellett kiszolgálni, ott 3 mosogató volt, csak a gépre, 1 pedig a feketékre. Jelenlegi helyemen heti 2 napot mosogatok, 4 napon pedig a szakácsoknak segítek a tálalásban, ételek előkészítésében, saláták, reggeli, előétel, stb, mosogatás nélkül.
2015. febr. 15. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!