Ausztria, mosogató állás kérdés?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Itthon dolgoztam már konyhán, de legtöbbször inkább mint mosogató, és kegyetlen munka volt (nagyon forgalmas és népszerű étteremben, egyszóval nem volt megállás, naponta csak 4-5 órát tudtam aludni, olyan későn végeztem és korán kellett visszamenni).
Ausztriában milyen ez a munka? (Hotelben vagy falusi vendéglőknél jobb?)
Akinek ilyen munkája van Ausztriában, mesélne róla egy kicsit?
2015. febr. 14. 09:05
1/4 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
nyilván Ausztriában másmilyenek a koszos edények.
2/4 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Helyfüggő! Egy nagy, 2-300 embert kiszolgáló hotelben nagyon kell pörögni, ellenben egy kisebb gasthausban nincs akkora hajtás. 8:30-12:00 és 17:00-21:00 a munkaidőm.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Utolsó: a fekete és a fehér mosogatóban is te vagy? Vagy kint esetleg két ember mosogat?
2015. febr. 14. 20:20
4/4 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Kisebb helyeken(max. cca. 100 főig) általában egy ember mosogat mindent. Nagyobb helyeken 2 vagy 3. Voltam olyan helyen, ahol napi 400+ embert kellett kiszolgálni, ott 3 mosogató volt, csak a gépre, 1 pedig a feketékre. Jelenlegi helyemen heti 2 napot mosogatok, 4 napon pedig a szakácsoknak segítek a tálalásban, ételek előkészítésében, saláták, reggeli, előétel, stb, mosogatás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!