Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen a tinédzserek világa?

Milyen a tinédzserek világa?

Figyelt kérdés
2015. febr. 12. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez mitol uzlet es penzugyek kategoria?
2015. febr. 12. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Sóherség
2015. febr. 12. 22:54
 3/7 anonim válasza:
attólfügg mert mondjuk az enyém (másokéhoz képest) unalmas várok a (nagy) szerelemre de IMÁDOK olvasni a jegyeim közepesek rengeteg barátom van de csak suliban találkozunk. De a tinuiknek szinte mindig dönteniük kell lehet hogy nem fontos dolgokról de így tanulnak meg felnőtt ként gondolkodni hogy a gimiben könnyebb legyen valamennyire . Boccs ha nem segítettem.
2015. febr. 14. 22:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Túlélhető. Mindenesetre örülök, hogy már a gyerekeim is messze túl vannak rajta.
2015. febr. 15. 10:00
 5/7 A kérdező kommentje:
úgy az érdeklődési körük meg a gondolkodás módjuk vágyaik belső világuk érdekelne.
2015. febr. 15. 15:31
 6/7 anonim válasza:
a tinik felszínesek, él a fiúkban a falkaszellem, a lányok tetszetni akarnak, tombolnak a hormonok, általános felfogásuk van mindenről... Na és itt jönnek a különcök, akik érettebben gondolkodnak, van stílusuk és személyiségük, félénkebbek, ... durván ezek a tinik. Dióhéjban. hál istennek túl vagyok rajta.
2015. febr. 17. 17:09
 7/7 anonim válasza:
82%

Azt vágod, hogy ez elég szubjektív? A "tini" nem egy sablon, amit minden tizenévesre rá lehet húzni. Én 16 éves vagyok, szerintem az a "klasszikus" tinédzser kor, mégsem tudom ezt neked meghatározni. Ez főképp azért is lehet mivel a én a bizonyos visszahúzódó kisebbséghez tartozok. A visszahúzódó gyenge szó: Baromi embergyűlölő vagyok, így engem leginkább az emberi társadalom hibái dühítenek. Ami még önmagában nem is lenne baj, hogy vannak hibái, mert semmi nem tökéletes. De amikor mások akarják megmondani, hogy én mit csináljak, gondoljak, érezzek, az már bizony felb*sz. Legyen egy konkrét példa: Az érettségihez ugyebár kell 50 óra önkéntes közösségi szolgálatot csinálni, máskülönben nem kapja meg az ember. Törvényileg előírt önkéntesség? Nem ironikus kicsit? De szerencsére még tovább keverik a sz*rt, hogy véletlenül se könnyítsék meg senki dolgát. Na de ennyi elég rólam, mert fogadni mernék, hogy még ebbe is belefognak kötni.

Mi a helyzet a többi kamasszal? Nos, az osztály társaim alapján: buli, alkohol, Facebook, dohányzás, lógás, szex, pénzszórás. Körülbelül.

2015. febr. 17. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!