PayPal pénz visszatérítés ügyében hova forduljak?
Kéne már az a pénz ! Összeakadtam egy csalóval az EBay-en, jelentettem a PayPalnak január végén. Jött egy e-mail február elején hogy kérnek 5 munkanapot a teljes elintézéshez. "We have concluded our investigation into your case and have decided in your favor. We were able to recover $29.99 AUD and this amount has been credited to
you. Please allow five business days for this adjustment to be posted." Ma már február 11 van, e-mail nem jött.
Hol keressem a számlámon ?
A Resolution Centerben megtaláltam, itt már 7 napról van szó...
"Status
Your claim has been resolved and you'll receive a $29.99 AUD refund.
What happens next
Please allow up to 7 days for the refund to appear in your account. Once the refund is complete, the case will be closed."
A pénz még mindig nem jött meg !!! Az eset lezárva (closed).
HOGYAN FOGOM VALAHA MEGKAPNI ?
Előbb az paypal számlámon kéne lennie, de nincs. Az utolsó levél a PayPaltól február 1-én volt !
"Előbb az paypal számlámon kéne lennie, de nincs"
Ez csak akkor igaz, ha a fizetés a Paypal egyenlegedből történt. De ha kártyás vásárlás volt, akkor a visszatérített nem az accountban jelenik meg, hanem a kártyához tartozó bankszámlán.
A kártyához tartozó bankszámlának nem kéne SMS-t küldenie a pénz érkezésekor ? Mint amikor a levonáskor történt ?
Technikai ok miatt most nem tudom megnézni az egyenlegem...
SMS nem jött, és a szolgálatatás meg van rendelve.
Nekem tudnátok segíteni?
PayPal-en hozzáadtam a MasterCardom a fiókhoz. Ezt követően vásárolni akartam,de nem volt pénzt a PayPal-en, ezért a MasterCard-ról vonta le az összeket, majd a vásárlást követően meggondoltam magam és megszakítottam az utalást. Kaptam emailben értesítést hogy a pénzt visszautalják.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy a pénz a MasterCard-ra érkezik vagy a PayPal-re ? Illetve ha közbe törölném a PayPal fiókomat attól függetlenül a pénz átutalásra kerülne a saját bankszámlámra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!