Szerintetek gáz egy 6-800Ft-os tételt bankkártyáról fizetni?
Figyelt kérdés
nincs kéznél semmi kp, csak a bankkártyám, bankomat meg merő másfele van mint amerre a boltba mennék. (nem kis bolt, multi)2015. febr. 10. 14:16
1/5 anonim válasza:
egyáltalán nem.
Ugyanúgy törvényesen használod fizetésre, mintha a 600 Ft-odat egy marék apróval egyenlítenéd ki.
2/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem "gáz", még ennél kisebb összeget sem.
3/5 anonim válasza:
Én van, hogy 200Ft-ot is bankkártyával fizetek. Örülnék ha eltűnne a világból a készpénz :D
4/5 anonim válasza:
Én sokszor ilyen 200-300 forintokat is azzal fizetek. Az oka pedig, hogy sokszor elfelejtek eltenni aprót, a pénztárcámban meg csak papírt pénzt tartok. Az elfelejtésnek meg csak egy oda van, hogy kapkodok reggel, mert elalszok és lekésem a buszom.
Megnéztem netbankon, december 1-én volt egy 190 forintos vásárlásom a Sparban, még szerencse hogy Paypassos a kártya, ha nem az lenne, akkor nem használnám mert kódot lusta lennék beírni.
De szerintem van ennél kissebb vásárlásom is, csak meg kell találni a kártyatörténetbe.
5/5 anonim válasza:
én a legritkább esetben vásárolok kp-vel, akkor is, ha csak pár száz forintról van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!