Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hova érkezik az Ebay csomag?

Elektromann kérdése:

Hova érkezik az Ebay csomag?

Figyelt kérdés

A [link] oldalon található képernyőt szeretném megvenni, hogy kicserélhessem a laptopom rossz monitorját.

Az International Priority Shipping-ről nem sokat sikerült megtudnom, de ha jól értem, mikor megérkezik Magyarországra, átvételkor kell kifizetnem. De mégis hova érkezik? Kihozzák házhoz, vagy be kell menni érte valahova?

2015. febr. 9. 20:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Paypallal kell fizetni, előre. Utánvéttel nem lehet külföldről rendelni. És oda érkezik ahova rendeled. Viszi a postás majd.
2015. febr. 9. 20:31
 2/10 anonim ***** válasza:
paypal címedre megy
2015. febr. 9. 20:48
 3/10 anonim ***** válasza:
nem a paypal, hanem az ebay-nél megadott címedre megy
2015. febr. 9. 22:49
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget, sokat segítettetek :)

Ennek a Paypal-nak meg jobban utána kell néznem :S

2015. febr. 10. 21:14
 5/10 anonim ***** válasza:
"nem a paypal, hanem az ebay-nél megadott címedre megy" nézd meg pár eladó lapját!
2015. febr. 10. 21:29
 6/10 anonim ***** válasza:

Mit kéne ott látnom?

Amikor tőlem rendelnek akkor csak az ebay címet nézem.

Még az elején nézegettem a paypal címet is, és mikor különbözött rá is kérdeztem, hogy hova, akkor az ebay által megadott cím volt a válasz

Amikor megrendeli a terméket, akkor vásárláskor rákérdez, a postázási címre (feldobja az ebaynél regelt címet), amit meg lehet változtatni (ha pl a munkahelyére akarja)....

Hogy emiatt egy rendelés előtt belépjen a paypalba és megváltoztassa a címet a munkahely címére, értelmetlen lenne.

Az meg, hogy a paypal szerint hol van a lakcíme teljesen mellékes.

2015. febr. 10. 21:48
 7/10 anonim ***** válasza:
kínai eladók pl csak PP címre postáznak, pont a dispute-ok elkerülése végett, de általában az amerikaiak is
2015. febr. 10. 22:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem mindig paypal címre küldik a cuccokat. Az ebay címem más.
2015. febr. 10. 22:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Most el is olvastam a lapot: Ez az eladó e-bay címre szállít csak:

TERMS

Paypal is our only accepted method of payment. We keep track of serial numbers on all outgoing items to prevent against fraud. Please double-check your shipping address that is on file with eBay before completing checkout. We are not responsible for finding packages that get lost or temporarily misplaced due to incorrect shipping addresses.

2015. febr. 10. 22:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Én mindkét helyen ugyan azt a címet adom meg. A kérdés csak az, hogy a vásárlás és a PayPal használata mennyire biztonságos...
2015. febr. 11. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!