Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » US$ 27.50 az hány forint? Pl....

US$ 27.50 az hány forint? Pl. Egy dollár hány forint?

Figyelt kérdés

Külföldi oldalról rendelnék és elvileg ez az összeg a posta költség, de én rengetegnek tarom. Egyáltalán ha jól számolom? Kérem aki tud segítsen!

Köszönöm

2015. febr. 9. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:

írd be abba a ki*szott google-ba! amíg itt várod a választ, addig 100-szor megkereshetted volna.

google-ba írd be hogy: 27.50 usd to huf

mi olyan nehéz ebben?

2015. febr. 9. 13:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Na te okoska ezt tettem de nem volt tiszta válasz hát ezért fordultam ide, hogy többet tudjak. És a segítség helyett te is csak po*ázni tudsz!!!!
2015. febr. 9. 14:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Naponta legalább 5 ilyen kérdés van. Gondolom, ismered már ennyire az oldalt, ha írsz ki kérdést, akkor biztos láttál már olyat, ami árfolyamot kérdez. Ezért írjuk már ebben a stílusban, hogy ott az a nyomorult google, tessék beírni, amit meg akarsz tudni.

A másik ilyen az előre utalásos átverés, azt is leírtuk már rengetegszer, mégis mindennap van új abból is, hihetetlen.

2015. febr. 9. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!