1. Hol vagy hogyan tudom megnézni, hogy BAR listás vagyok e? Hol tudom ezt megérdeklődni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 14:49
1/1 A kérdező kommentje:
Régen sajnos csináltam egy olyant,hogy dolgoztam egy cégnél,természetesen nagyon kellett a pénz mint mindenkinek.A családi helyzet akkor és most is egy pokol ezért anno egyszer kétszer hiányoztam a munkahelyről nem tudtam bemenni dolgozni.Hogy miért azt most nem akarom részletezni mert hányingerem lesz megint.Egyébként fateromról van szó.Szóval a lényeg hogy hiányoztam.Kértem az orvostól igazolást.Emlékszem november 11-e volt.Viszont másnap sem tudtam bemenni azmiatt amit faterom müvelt.Ezért 12-re is kellett volna igazolás,viszont a doki már nem adott,ráadásul nem is voltam beteg.Aztán elkövettem azt a hülyeséget hogy az igazoláson lévő dátumon,amelyen 11-e volt,a második egyesét átjavítottam egy kettesre.Nagyon hülye voltam de nem akartam h kidobjanak a cégtől.Később észrevették.Okirat hamisításnak minősítették az esetet.Párszor be kellett mennem a rendőrségre.Ott elmondta h mi volt,miért volt.De a vége az lett hogy kaptam levélben egy úgymond "ejnye-bejnyét"hogy máskor nem kellene ilyen csinálnom.Egyébként mondták már ott a bent dolgozók a rendőrségen hogy nem kell paráznom mások ennél súlyosabbakat csinálnak.Na de ez csak az erkölcsi bizonyítványról jutott eszembe.Szóval ez a cselekedetem belekerül vagy nem?
2010. febr. 10. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!