Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan kell becsomagolni?

Hogyan kell becsomagolni?

Figyelt kérdés

Üdv!

Jófogáson eladtam valamit, de nem tudom hogy a GLS futárnak, hogyan kell becsomagolni a csomagot. Mivel tekerjem be? Felmatricázzam az én és a vásárló adataival, vagy azt a futár fogja megtenni? Elég ha csak a csomagolásra írom filccel az adatokat?

Aki ebben jártas, kérem írja le pontosan, hogy hogyan szokta a csomagokat becsomagolni a futárnak.

Köszönöm!

2015. febr. 4. 12:15
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

nem ártott volna azért, ha leírod kb. hogy MIT szeretnél becsomagolni.

A jófogás oldalán van csomagolási útmutató, el tudod olvasni, de leírom én is.

A csomagok 3 oldali mérete (szé-ma-mé) *2 nem haladhatja meg a 300 cm-t (vagyis kb. 50*50*50 cm doboz vagy 40*60*50 stb.)- súlykorlát is van!

Egyébként én a darabokat külön-külön sztreccsfóliázom (az a háztartási frissentartó fóliához hasonló, csak sokkal szélesebb, tekercses átlátszó fólia- obiban meg ilyen helyeken lehet kapni- kisebb tárgyaknak a nejlonzacskó vagy a háztartási fólia is elég lehet).

KARTONDOBOZBA célszerű tenni: a méretétől függően jó lehet egy üres fénymásolópapíros doboz vagy cipős doboz vagy hasonló. Azt minden oldalról körberagasztom vastag celluxszal és RÁÍROM az emailben kapott csomagszámot (3685...).

Címet nem tudsz ráírni és nem is kell.

A GLS már előkészített címirattal jön, rá fogja ragasztani a csomagodra.

Ha több csomagod van, célszerű ellenőrizni (a címzésmatrica aljén kb. 5-ös betűnagysággal ott van a hirdetésed címének szövege is, ha a kódot nem tudnád!)

Semmilyen más adat nem kell rá.

2015. febr. 4. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!