Próbált-e már közületek valaki internetes, konkrétan másolási munkát és mire lehet számítani?
Szia!Nem tudom,hogy olvastad-e már a válaszom a kérdésedre,írtam,hogy már kitöröltem,na ma ismét kaptam egyet,már nem is tudom hanyadjára ettől a nőtöl!Íme:Szia! Ne haragudj, ha levelemmel zavarnálak, kérlek olvasd végig, mielőtt a kukába dobnád!:-)) Köszönöm!- Egyszerű, praktikus pénzkereseti lehetőséget ajánlok másolással, sok ezer forint befektetése nélkül.
Mit szólnál ahhoz, ha nem kellene többet aggódnod a számlák miatt, és több pénz jutna a családodra, vagy magadra?
Csak egyszeri 500.-Ft a belépési díj, és a későbbiekben sincsen már más fizetési kötelezettséged!
Kell ennél jobb?...Nekem NEM! Küldj egy mailt, és eljuttatok egy tájékoztatót Neked. silentwomen@gmail.com
Amikor engem megkerestek ezzel az ajánlattal, én is kétkedve fogadtam. Viszont úgy gondoltam, hogy a 500.-Ft nem egy nagy összeg. Magam is meglepődtem, amikor rövid időn belül megtérült! Innentől kezdve már nincs veszteni valóm, nincs kockázatom benne. Csak tőlem függ, mennyit keresek!
Küldöm a tájékoztatót.
Email címedet nem tároltam el, csak jelen üzenet céljából bátorkodtam felhasználni.
További hasonló témájú megkeresésem nem lesz feléd, csupán egyszeri alkalom volt a jelenlegi. Köszönöm a türelmedet és megértésedet.
Üdvözlettel
Tünde
Még azt írja,hogy nem tárolta el a címem!Akkor mért küldi már kb:10x ugyan azt!Pedig már írtam neki egy igen "frappáns" választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!