Teszveszesek, vaterasok, milyen minősítést adnatok?
Negatívat. Nem válaszol a többszöri megkeresésre sem.
Van telszáma? Akkor hívd föl és mondd meg neki, hogyha elad valamit, akkor legalább a levelire nézzen rá heti 1x!
"Tobb mint egy hete küldtem neki emailt, es kertem a fizetési adatait, de arra viszont azóta sem válaszolt. "
1 hét semmi, simán nyaralhat is (tudom, beállíthatja, hogy nyaralás, de nem mindenki teszi). Az is lehet, hogy már átküldte a fizetési adatait automatikus vásárlási értesítőben, és nem érti, hogy miért nem kaptad meg. Az is lehet, hogy látta a levelét, de hirtelen akkor nem tudott rá válaszolni, később meg elfelejtette. Az is lehet, hogy válaszolt és te nem vetted észre vagy keresett telefonon.
"Ugy gondoltam, hogy semlegeset adok neki, vagy ezert mar negatív járna?"
Egyik sem, egyenlőre tegyél meg mindent azért, hogy létrejöhessen az adásvétel. Hívd fel. Ha nem veszi fel, hívd másnap, harmadnap. Ha 2 email és 4 telefon és 1 hónap után sem válaszol, akkor mehet a negatív, de most még korai. Adásvétel ezen szakaszában én még jóhiszeműen várnék.
Üdv: egy vaterás eladó (3000 adásvétel felett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!