Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Teszveszesek, vaterasok,...

Teszveszesek, vaterasok, milyen minősítést adnatok?

Figyelt kérdés
Leütöttem egy termeket egy eladonal, aki nulla minősítéssel rendelkezett. Előtte kérdeztem tőle ezt-azt, készséggel válaszolt is rögtön. Tobb mint egy hete küldtem neki emailt, es kertem a fizetési adatait, de arra viszont azóta sem válaszolt. Kozben látom, hogy a vareran folyamatosan fent van. Azota en kissé elbizonytalanodtam, es nem szeretnek tobb emailt küldeni neki, meg nem is szeretnem megvásárolni a cuccot, mert ennek tudatában nem bízom meg annyira benne. De azt is lehet, hogy csak nem ment át az e-mailem, viszont ennyi ido alatt o is jelentkezhetett volna nalam. Ugy gondoltam, hogy semlegeset adok neki, vagy ezert mar negatív járna? Még sosem voltam igy, nem adtam negativot.
2015. jan. 31. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Negatívat. Nem válaszol a többszöri megkeresésre sem.

Van telszáma? Akkor hívd föl és mondd meg neki, hogyha elad valamit, akkor legalább a levelire nézzen rá heti 1x!

2015. jan. 31. 22:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel telefonon. Én sokszor árultam vaterán és volt már olyan, hogy nem kaptam meg emaileket, de utána mindig elértek telefonon. Ez előfordulhat.
2015. jan. 31. 23:01
 3/5 anonim ***** válasza:

"Tobb mint egy hete küldtem neki emailt, es kertem a fizetési adatait, de arra viszont azóta sem válaszolt. "

1 hét semmi, simán nyaralhat is (tudom, beállíthatja, hogy nyaralás, de nem mindenki teszi). Az is lehet, hogy már átküldte a fizetési adatait automatikus vásárlási értesítőben, és nem érti, hogy miért nem kaptad meg. Az is lehet, hogy látta a levelét, de hirtelen akkor nem tudott rá válaszolni, később meg elfelejtette. Az is lehet, hogy válaszolt és te nem vetted észre vagy keresett telefonon.

"Ugy gondoltam, hogy semlegeset adok neki, vagy ezert mar negatív járna?"

Egyik sem, egyenlőre tegyél meg mindent azért, hogy létrejöhessen az adásvétel. Hívd fel. Ha nem veszi fel, hívd másnap, harmadnap. Ha 2 email és 4 telefon és 1 hónap után sem válaszol, akkor mehet a negatív, de most még korai. Adásvétel ezen szakaszában én még jóhiszeműen várnék.

Üdv: egy vaterás eladó (3000 adásvétel felett).

2015. febr. 1. 11:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Most megnéztem ujra az oldalát, mar -1 minősítése van. Mert ez a vevő sem bírta felvenni vele a kapcsolatot es a Vatera szerint inaktív. En is kaptam a vateratol üzenetet, hogy óvatosan ezzel a felhasználóval. Ennek tudatában mar en is negativot adok.
2015. febr. 1. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, így már más a leányzó fekvése.
2015. febr. 1. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!