Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki letudná írni a pontos...

Valaki letudná írni a pontos feltételeit a lakhatási támogatásnak (2015)?

Figyelt kérdés

Szeretném igénybe venni a lakhatási támogatást de ahány ember annyi verziót hallottam. Ugye a 2015-ös időszaktól változott a pályázat és érdekelne, hogy pontosan mik a feltételei annak, hogy igénybe vehessem és meg is kapjam.

25 év alatti pályakezdő vagyok.

(A legnagyobb kérdés eddig az volt, hogy az albérlet tulajának számlát kell-e kiállítania a bérleti díjról és a rezsiről vagy elég-e a banki átutalás megtörténtét igazolni kivonattal)

2015. jan. 31. 08:04
 1/2 anonim ***** válasza:

A támogatásról igen részletes leirást találsz a ’ Budapesten miért olyan drágák az albérletek?’ című fórumon a 20-as hozzászóló tollából. Keresd meg ott a hozzászólót a privátján, én is onnan kaptam meg azt az info-telefont, amin már a részleteket is megtudtam.

Viszonylag könnyü a támogatáshoz hozzájutni!

2015. febr. 1. 11:55
 2/2 anonim válasza:

A számlaképes albérletekről hirdetnek egy listát a jofogas.hu oldalon hirdetésként. Mivel a lista ingyenes, tehát nem cimközvetitő áll mögötte, igy az átverés kizárva.

Valószinüleg a lakástulajdonosok fizetik az ügynököt, aki hirdeti.

Figyelj arra, hogy januártól nem fogadják egy a zöld adókártya adóazonositójával kiállitott számlát (ahol a szám elsö jegye 8-as), hanem csak az 1-es 2-es vagy 3-as elejü EU adószámot.

2015. febr. 7. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!