Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most akkor mi van a junior...

Most akkor mi van a junior számlámhoz rendelt kártyával?

Figyelt kérdés
Tegnap igényeltünk személyesen a Budaörsi OTP-ben egy JUNIOR számlát és mellé egy képpel ellátott kártyát kértem,azt mondta a srác,hogy a kártya igénylést már elküldték és ki fogják küldeni postán a kártyát.Mikor megkérdeztem,hogy hogyan kell a fényképet feltölteni,akkor azt mondta a srác,hogy az OTP oldalán a keresőbe be kell ütni,hogy fénykép feltöltés és a többi információt ott megtalálom.NOS!Itt jönnek a problémák!Ha fényképet,akarok feltölteni,akkor az OTP oldal egy 18 éven felülieknek való kártyát akar velem újra rendeltetni,amikor én nem is vagyok 18.Erre gondoltam,hogy jó,akkor az OTP junior oldalára felmegyek,ott belépek és,akkor biztos feltudom tölteni a képet,viszont ezután az a probléma jött,hogy nem engedett belépni,mert az írta,hogy ez a számla nem Junior csomaghoz van rendelve.PEDIG OTT VAN PAPÍRON FEKETÉN-FEHÉREN,hogy a junior számlámnak az a Számlaszáma!Ezután arra gondoltam,hogy jó,akkor kilépve igényelek egy új kártyát és ott olvastam,hogy van egy olyan mező/választási lehetőség,hogy "A kártya igénylését az OTP Bank fiókban kezdtem meg",ekkor kezdtem el örülni,mikor szembesültem a következő ténnyel,hogy ez úgy akarja megrendeltetni velem a kártyát,hogy nekem kéne személyesen valamelyik BANK Fiókjukba elmennem és át vennem,VISZONT MÁR MEGINT ITT EGY HIBA AZ EGÉSZBEN!Ugyanis azt mondták nekem,hogy a kártyát,majd postai úton ki küldik.A képet meg majd,akkor tudom meg,hogy hogyan tudom feltölteni,ha haza mentem és be pötyögtem a kereső be,hogy hogyan kell feltölteni egy képet.NA!Itt jutok el megint ugyan oda,hogy új kártyát akar velem újra rendeltetni,ami 18 év felettieknek szól,amit már ugye az elején ecseteltem.Most,akkor hogyan kell azt a nyamvadt fotót feltölteni?
2015. jan. 24. 12:21
 1/2 anonim ***** válasza:
A kérdés röviden: a kérdező nem tudja, hogy kell az igényelt kártyájához (Junior számla mellé) fotót feltölteni (hogy egyedi legyen ugye a kártya). Azt mondták neki, hogy a neten. Ő mindent megtett, de nem megy.
2015. jan. 24. 13:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Hívd fel az ügyfélszolgálatot vagy menj be újra a fiókba és intéztesd el velük.

(Nekem nincsen hozzá kép.)

2015. jan. 24. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!