Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan szerezhetnek 40 ezer...

Hogyan szerezhetnek 40 ezer forintot 1 honap alatt?

Figyelt kérdés
Ebbe a temaba irom mert ide ertt es tapasztalt emberek irnak:) en meg iden vegzem a kozepiskolaban igy nem dolgozom de penzem szokott lenni a baratombol adodoan, es neki is szeretnek venni ajandekot amit nagyo regota kinezettmaga ak de sose vette ra magat hogy megvegye, en pesig kevesebb mint felaron megtalaltam egy kulfoldi rendelos oldalon. Jovoheten vagy azutan valoszinu osszejon biztosan nekem egy kis penz minimum 10 ezret mondanek de ennel csak tobb lehet remelem, nevnapom is lesz ahol szinten kapok 10.15 ezerforint kozott. O mar dolgozik es szeritem is draga ajandek igy tolem mert nekem mibol lenne ennyi penzem, de annyira szeretnem ezt adni neki ajandekba mert tudnam h mennyire tetszene neki igy mas szoba se johet ajandekkent. Hogyan szerezhetnek meg penzt? Munkat nem tudnek mar vallalni, mert addira nem kapnam meg a fizetest... koszonom a valaszokat:)
2015. jan. 23. 19:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Te magad írtad, hogy beleélted magad. TE élted bele magad, és nem engedsz belőle. Tudod, hogy anyagilag nem bírod, segítséget kérsz, és nem is biztos, hogy a barátod úgy reagál, ahogy TE elképzelted. Aki az áfa és vám vonzatot írta, nagyon reálisan látja a helyzetet, erre ugye nem is gondoltál. Nőjél fel, és gondolkodj egy egyszerűbb ajándékon.
2015. jan. 23. 20:04
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, utolsónak minden szava arany. Ez az ajándék fontosabb neked, mint a párodnak. A párod érett módon látja a helyzetet: az az ajándék sajna nem elérhető egyelőre, ebben a helyzetben. Gondolkodj te is reálisan. Még ha meg is veszed, az a pénz baromira fog hiányozni, plusz a párod valószínűleg még jobban kiakad. Lehet, hogy nem is örülne annyira.
2015. jan. 23. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!