Hova kell írni az Ebay-nek a pénz visszakérésről?
Hova kell írni az Ebay-nek a pénz visszakérésről ? Linket kérnék szépen ? Paypal-lal fizettem.
Azt a linket megtaláltam, ahol az áru linkjét kell mellékelni, de nekem nincs linkem, ma délután törölték !!!
Ma kaptam az Ebay-től egy levelet, miszerint:"Our records show that you recently contacted or received messages from through eBay's messaging system. An unauthorized third party may have compromised this member's account security by accessing the account.We've taken action to restore this account to its original owner. Take extra caution with any communication you may have received from the compromised account. We are unaware of any problems with your own account. We sent this message only as a precaution. If you have received any messages from that seem suspicious, please feel free to forward them to us at spoof@ebay.com for review."
Ezek után gyanút fogtam és benéztem a kivánságlistámra és már nem voltak ott az eladó termékei.
Tegnap vásároltam és fizettem. Az eladó az árult holmijaira 3 pozitív visszajelzést kapott az elmúlt 12 órában. Mindez törölve, a régi eladási száma visszaállítva.
Először is a megvásárolt terméknél van egy reklamációs opció, először ezt kell lépned.
Bejelölöd, hogy kifizetted a terméket, de nem kaptál visszajelzést, hogy úton van hozzád. Itt tudsz írni az eladónak. Nekem eddig szerencsére csak 1x volt ilyen problémám, 2 nap után válaszolt az eladó.
Ha ez megtörtént, vársz 5 munkanapot - ennyi határidőt az az ebay - utána tudod jelenteni az eladót. Ezután az ebay utánanéz, felszólítja, stb... Szóval minél előbb jelentsd a felületen a gondodat!
Jaaa, pff.. Bocsi, azt hittem, hogy csak a terméket törölték...
Ilyen esetben sajnos nincs ötletem, talán tényleg jobb lenne, ha írnál az ebay-nek, hogy ez történt, hogy legyen nyoma és hogy ők is mielőbb tudjanak intézkedni. Ami üzenetet kaptál valószínűleg rendszerüzenet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!