Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Meg fog így érkezni a rendelés...

Meg fog így érkezni a rendelésem az Ebay-tól?

Figyelt kérdés

Rendelés, fizetés után vettem jóval észre, hogy a címem lehet hogy nem teljes és hiányzik a házszám.

Még hónapokkal ezelőtt töltöttem ki, de csak tegnapelőtt rendeltem először. Két sor van címnek: egyikbe az utca nevet írtam, másikba a házszámot.

Viszont mikor ma leellenőriztem, akkor vettem észre, hogy van amikor nem mutatja a második sort, tehát hiányzik a házszám. Aki postáz, az mit lát ? Amikor észrevettem, már postázta. Az USA-ból First Class International-t a Magyar posta vagy MPL hozza ki ? Egy könyvről van szó, szóval nem terjedelmes.

2015. jan. 19. 23:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Szólj a postásnak, meg adj egy 500-st neki, és nem lesz gáz.
2015. jan. 19. 23:57
 2/4 A kérdező kommentje:

Egy helyen meg azt olvastam, hogy az eladó a Paypal-nak megadott címem olvassa és ott jól látható a házszám.

Sajnos a postások váltakoznak, hiába beszélem meg eggyel, lehet hogy két hét múlva másik van, nem beszélve az MPL-esekről.

Viszont nem egy hosszú utcáról van szó....

2015. jan. 20. 00:07
 3/4 anonim ***** válasza:
A paypal cím alapján postáznak... de egyébként is megtalálna szerintem a csomag, hacsak nincs az utcátokban ugyanolyan nevű mint te.
2015. jan. 20. 02:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez egyre idegesítőbb: kaptam egy e-mailt a Paypal-tól, hogy átutalták a rendelésem árát és szerepel benne a címem: házszám nélkül ! Ma rámentem a Paypal oldalára, hogy javítsam, de nincs miért: egy sorban van az utcanévvel a házszám. Most akkor szándékosan vágják le ? Vajon aki csomagol, az mit lát ?
2015. jan. 20. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!