Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » MIlyen minőségi weboldalt...

MIlyen minőségi weboldalt készítsek?

Figyelt kérdés

Mindenképp vágyálmam, hogy készítsek egy weboldalt, ami sikeres is lesz...

Eddig kész ötletekkel próbálkoztam, pl flash játékos oldalak (WordPress alapú) és egy saját kódolású képfeltöltő ami szintén kurdarcba fulladt...

Arra jutottam, valami újító ötlet kellene.

Igény van információs portálokra? Nem híroldalakra gondolok, hanem ami pl. az életből egy kis ágra szakosodik, és azzal foglalkozik, friss hírek, infók, tanácsok.

Tegyük fel marketinges weboldal. EZ EGY PÉLDA VOLT. Nem csinálnék ilyet, mert telített a piac, és sok jó weboldal van (motivator.ma, marketingkommando stb.)

De esetlegesen az élet egy másik területéről, ami érinti is az embereket és aktuális.

Szolgáltatást nem tudok nyújtani, mert nincs olyan szinten a programozási tudásom.

Ezért gondolkodtam egy ilyen oldalon.

Üdv.

2015. jan. 19. 22:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha ebből a szemszögből nézed, akkor mindenre és mindenhol van konkurencia.

sikeres oldal ötleteket meg kétlem hogy itt találnál! Mert aki tényleg tud egy jó ötletet az nem fogja leírni, aki meg nem az meg azért nem fogja leírni.

2015. jan. 21. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!